Öne Çıkanlar toki kentsel dönüşüm can kaybı elazığdanhhaberler  elazığ yenıufuk yeniufuk gazetesi yerelhaber

Bu haber kez okundu.

3 İsim Genel Merkeze Çağrıldı

İl Başkanını belirlemek için uzun bir süredir çalışmalar devam ederken 3 ismin AK Parti Genel Merkezine çağrıldığı öğrenildi.

65 gündür İl Başkanlığına atamanın yapılmadığı AK Parti’de il başkanını belirlemek için yapılan çalışmaların sonuna gelindi. Süreç içerisinde birçok kişinin ismi geçtiği AK Parti İl Başkanlığı için son olarak AK Parti Genel Merkezi’ne Elazığ’dan 3 isim çağrıldı. AK Parti İl Başkan Yardımcıları Şerafettin Yıldırım ve Haydar Evliyaoğlu ile birlikte AK Parti Genel Merkez Gençlik Kolları Sivil Toplum ve Halkla İlişkiler Başkanı Hasan Murat Öz genel merkeze davet edildi.

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN 3 İSİM İLE GÖRÜŞECEK

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın başkanlığında yapılacak olan MKYK toplantısının ardından Cumhurbaşkanı Erdoğan il başkanlığı için Ankara’ya davet edilen bu üç isimle görüşecek. Cumhurbaşkanı Erdoğan, genel merkeze davet edilen, Şerafettin Yıldırım, Haydar Evliyaoğlu ve Murat Öz arasından birini Elazığ İl Başkanı olarak görevlendirecek. Görevlendirmenin yapılmasıyla birlikte AK Parti’nin yeni Elazığ İl Başkanının belli olması bekleniyor.


 

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol