Öne Çıkanlar BAŞKAN ŞERİFOĞULLARI: YENİ TAZİYEEVİNİ HİZMETE SUNDUK MHP İL BAŞKANI IŞIKVERDEN 19 MAYIS MESAJI ŞEHİT ANNELERİNİ YALNIZ BIRAKMADI BAŞKAN HAVABULUTTAN TEŞEKKÜR MESAJI suriye

Bu haber kez okundu.

4 Haziran’da Topbaşı!

Daha önce ilimizde ki oyuncuların katılımı ile Antrenör İlhan Aydın yönetiminde başlayan çalışmalar Ramazan Bayramı nedeniyle tamamlanmış ve futbolcular izne gönderilmişti. İzin dönüşü ikinci etap çalışmalarının Haziran ayında başlayacağı belirtilmişti.

Konuyla ilgili olarak açıklamalarda bulunan Elazığspor Teknik Direktörü Levent Eriş, takımın bu dönem yapacağı çalışmalara tüm oyuncuların katılacağını belirterek; “Elazığ’da ki oyuncularımız daha önce çalışmalarına başlamıştı. Bu dönem çalışmalarına dışarıda ki oyuncularımızı da bilgilendirip Elazığ’a çağırdık. Böylece tam takım olarak çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Büyük bir ihtimalle bu ayın sonuna kadar çalışmalarımızı belirleyeceğimiz proğrama göre sürdüreceğiz. Daha sonra bir değerlendirme yapacağız.” dedi.

SİSTEM ÇALIŞMALARI YAPACAĞIZ!

Elazığspor Teknik Dörektörü Levent Eriş 2.Etap’ta yapılacak çalışmalarda yaşanan salgını da göz önünde bulundurarak bir program uygulayacaklarını belirterek” Bizim için önümüzdeki sezon büyük önem taşıyor. Önümüzdeki sezon yer alacağımız grupta şampiyonluk mücadelesi verecek takımlardan biri olmayı amaçlıyoruz. Bunun için gerekli çalışmalarımızı yapacağız. Özellikle genç oyuncularımızın bu takıma çok önemli katkı vermesini sağlamak adına sistem üzerinde genç oyuncularımızı yoğunlaştıracağız. Sistemin eksiksiz olarak işlemesini sağlamamız gerekiyor. Bu takımın yükünü genç oyuncularımız çekecek. O nedenle gençlerimizi sisteme tam olarak adapte etmemiz gerekecek.” diye konuştu.

Anahtar Kelimeler:
4 Haziran’da Topbaşı!

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol