Öne Çıkanlar Fide Dağıtımına Başlandı BAKANLIK 106 MİLYON LİRA ÖDEME YAPACAK Karantina Yurdu Olarak Belirlendi Gümrük Kaçağı Makaron Ele Geçirildi iç ve dış cephe bakım onarımı yaptırılacaktır

Bu haber kez okundu.

“40 Köye, 40 Çeşme” Projesi Hayata Geçti

Hayırsever işadamlarının desteği ile Kuzova Derneği, 40 Köye,40 Çeşme projesi kapsamında köy muhtarlarına 40 adet çeşme dağıttı.

Kuzova Bölgesi’nde bulunan köylere çeşmeler Sarıçubuk Köyü’nde dağıtıldı. Şahinkaya Köy Muhtarı Hıdır Şahin ve Sarıçubuk Köy Muhtarı Önder Yıldırım, desteklerinden dolayı teşekkür etti.
Kuzova Derneği Başkanı Soner Özkan, proje hakkında bilgi vererek, destek olanlara teşekkür etti.

ÖZKAN: ÇALIŞMALARIMIZ ARALIKSIZ DEVAM ETMEKTEDİR

Özkan, dernek olarak köyler için başka projelerde hazırladıklarını söyleyerek, “Çalışmalarımız aralıksız devam etmektedir. Daha önce köylerimize yaptığımız çocuk parkları ve çevre düzenlemelerinden sonra bugünde Sarıçubuk köyünde“40 köye 40 çeşme” projesi ile muhtarlarımıza çeşmelerimizin dağıtımına başladık.

Çeşmelerimizin yapımında bizlerden desteğini esirgemen MHP İl Başkanımız aynı zamanda iş adamı Semih Işıkver’e, Önder Beton’un sahibi Önder Canpolat’a teşekkür ediyorum. Bundan sonraki çalışmalarımız genellikle köylerimizde Şahin Kaya Köyüne yapacağımız bir halı saha çalışmasını başlattık. Halı saha için sayın vekillerimize biz projeyi sunduk.

Sayın vekillerimiz bu halı sahanın bir an önce yapılmasını talep etmekteyiz. 15 Temmuzdan sonra ağustosun ortalarına doğru Şahinkaya köyünde düzenleyeceğimiz Kuzova şenliklerine bütün vatandaşlarımızı davet ediyoruz” dedi.
 

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol