Öne Çıkanlar MİLLİ ATLET AYTAR ANILDI 2 RUHSATSIZ TABANCA ELE GEÇİRDİ PERİLER EVİNDE KAYBETTİ Dağoğlu hayatını kaybetti KREDİ VE YURTLAR GENEL MÜDÜRÜ ELAZIĞDA

Bu haber kez okundu.

600 Metre Yükseklikte Türk Bayrağı'nı Dalgalandırdılar

Elazığ Sportif Havacılık Kulübü Yamaç Paraşütü pilotları, Özel Bilgem Koleji'nin katkılarıyla, 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramını kutlamak için Malatya Beydağı bölgesinde uçuş etkinliği gerçekleştirdi.  Pilotlar, 600 metre irtifadan uçarak Türk Bayrağı'nı dalgalandırdı. 


Elazığ Sportif Havacılık Kulübü Yamaç Paraşütü Pilotu Fatih Aydoğan, yaptığı açıklamada, "19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramını kutlamak için öncelikle Sivrice ilçesindeki Hazarbaba Dağına çıktık. 400 metre irtifadan uçmayı hedefliyorduk. Ancak hava elverişli değildi.

Orada uçamayınca Malatya'nın Beydağı bölgesine gittik. Burada hava güzeldi. Uçuşa uygundu. 600 metreden uçuşumuzu gerçekleştirdik. Telefonda Canlı Ucuz Sohbet Hattı Telefonda Canlı Ucuz Sohbet Hattı ile en Uygun Ucuz Sex Hattı deneyimini yaşayıp Sohbet Hattı Ucuz 7/24 arayabileceğiniz i Azgın Kadınları tanıyın.

Bayrağımızı açtık. 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramını bu şekilde kutlamış olduk. Bütün Türkiye'nin bayramı kutlu olsun." dedi.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol