Öne Çıkanlar BAŞKAN ŞERİFOĞULLARI: YENİ TAZİYEEVİNİ HİZMETE SUNDUK MHP İL BAŞKANI IŞIKVERDEN 19 MAYIS MESAJI ŞEHİT ANNELERİNİ YALNIZ BIRAKMADI BAŞKAN HAVABULUTTAN TEŞEKKÜR MESAJI suriye

Bu haber kez okundu.

Afet ve Acil Durum Konulu Değerlendirme Toplantısı Düzenlendi

Sağlık Müdürlüğü toplantı Salonu’nda düzenlenen değerlendirme toplantısına Hizmet Başkanları, Başkan Yardımcıları, Afet ve UMKE birim sorumlusu ve çalışanları katıldı.

Afet ve UMKE birim sorumlusu Yalçın Öngören’in sunumu eşliğinde gerçekleştirilen toplantıda 24 Ocak'ta ilimizde meydana gelen depremde Afet ve UMKE ekipleri tarafından yürütülen çalışmaların yanı sıra halen devam etmekte olan pandemi süreci ile ilgili alınan önlemlerin genel bir değerlendirmesi yapıldı.

Deprem sırasında ekiplerin göstermiş olduğu performansın gerek Sağlık Bakanlığı ve gerekse Türkiye’nin 77 ilinden Elazığ’a gelerek arama ve kurtarma çalışmalarına katılan UMKE ve 112 ekipleri tarafından büyük beğeni aldığının altı çizildi. Alınan olumlu geri bildirim ve dönüşlerin de ekiplere moral ve motivasyon sağladığı dile getirildi.

Kurumsal ve personel yeterliliği açısından deprem öncesi ve sonrasının pandemi süreci ile birlikte eksiklikleri görmede imkan sağladığının öne çıktığı toplantıda bir açıklama yapan Sağlık Hizmetleri Başkanı Uzm. Dr. Ramazan Gürgöze “Allah Ülkemize, milletimize ve ilimize bir daha böyle bir deprem ve içinde bulunduğumuz pandemi afetini yaşatmasın. Bunun yanında Elazığ İl Sağlık Müdürlüğü olarak bu süreçleri başarıyla yürüttüğümüzü ve herhangi bir eksikliğimizin olmadığını rahatlıkla söyleyebiliriz. Çalışmalarından dolayı Afet ve UMKE birimi ekiplerimize teşekkür ederim” dedi.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol