Öne Çıkanlar yeniufuk elazığyeniufuk toki kentsel dönüşüm can kaybı elazığdanhhaberler yerelhaber yenıufuk yeniufuk gazetesi

Bu haber kez okundu.

Akçakiraz Belediyesi Yeni Tahsilat Bürosu’nu Hizmete Açtı

MECLİS TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Akçakiraz Belediyesi 2020 yılı Eylül ayı meclis toplantısı Belediye Başkanı Sabahattin Kaya başkanlığında meclis üyelerinin katılımı ile Millet Kıraathanesi ve Kültür Evinde yapıldı.

Toplantıda Akçakiraz Belediyesi tarafından yapılan çalışmalardan bahseden Başkan Sabahattin Kaya, Belediye Meclis Üyelerine seslenerek şunları ifade etti: “Seçimlerden önce vatandaşların nüfusları buradaysa ve seçimden sonra nüfusları taşınmışsa onların tekrar Akçakiraz’a dönmelerini sağlayın. Bu durum meclis üyelerimizin sorumluluğudur. Meclis üyelerimiz her zaman olduğu gibi Akçakiraz’ın menfaatini düşünmek zorundadır. Bu çalışma ne bize bir katkıdır nede başka bir adaya katkıdır.

Bu durum tamamen Akçakiraz’ımıza katkıdır. İller Bankası’ndan para akışının olması demek belediye olarak hizmetlerin devam etmesi demektir. Biz Akçakiraz Belediyesi olarak yaklaşık 13- 14 bin insana hizmet ediyoruz.

Ancak nüfusumuz sadece 8 bin civarında. Bu durum bizim için büyük bir sıkıntı.”

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol