Öne Çıkanlar BAŞKAN ŞERİFOĞULLARI: YENİ TAZİYEEVİNİ HİZMETE SUNDUK suriye MHP İL BAŞKANI IŞIKVERDEN 19 MAYIS MESAJI ŞEHİT ANNELERİNİ YALNIZ BIRAKMADI BAŞKAN HAVABULUTTAN TEŞEKKÜR MESAJI

Bu haber kez okundu.

Başarılı Akademisyenler Ödüllendirildi

Fırat Üniversitesi Rektörlük makamında gerçekleştirilen törene Fırat Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fahrettin GÖKTAŞ, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mehmet YILMAZ ve ödül alan öğretim üyeleri katıldı.

İstanbul Uluslararası Buluş Fuarı’nda (ISIF’20) buluşlarıyla ödül almaya hak kazanan öğretim üyelerini tebrik eden Rektör Prof. Dr. GÖKTAŞ; “Fırat Üniversitesi, Türkiye’nin en köklü üniversitelerinden birisidir.

Üniversitemiz öğrenci yetiştirmesinin yanında alanlarında kendini kanıtlamış çok sayıda akademisyen bilim dünyasına kazandırarak çevre illerdeki üniversitelerin kurulmasına ve kurumsallaşmasında ciddi bir katkısı oldu.

Bu bağlamda üniversitemizin verdiği eğitimler yanında bazı hocalarımız ve bölümlerimizin yaptığı çalışmalarla her zaman öne çıkması üniversitemiz adına sevindirici gelişmedir.” dedi.

Fırat Üniversitesi’nde öğretim üyelerinin ihtiyaç duyduğu alanlarda yaptıkları çalışmalara Rektörlük olarak çeşitli destekler verdiklerini belirten Rektör Prof. Dr. Fahrettin GÖKTAŞ; “bilimsel çalışmaları desteklemenin karşılığını bu şekilde öğretim üyelerimizin başarısıyla görmenin mutluluğunu yaşıyoruz.” diyerek düşüncelerini ifade etti.

Yapılan konuşmaların ardından İstanbul Uluslararası Buluş Fuarı’nda (ISIF’20) buluşlarıyla Altın, Gümüş ve Bronz madalya almaya hak kazanan öğretim üyeleri; Prof. Dr. Fahrettin YAKUPHANOĞLU, Doç. Dr. Özlem Emir ÇOBAN, Doç. Dr. Mehmet Zülfü ÇOBAN, Dr. Öğr. Üyesi Şeyda TAŞAR ile Öğr. Gör. Ayşegül DERE’ye ödülleri Fırat Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fahrettin GÖKTAŞ ve Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mehmet YILMAZ tarafından takdim edildi.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol