Öne Çıkanlar MİLLİ ATLET AYTAR ANILDI KREDİ VE YURTLAR GENEL MÜDÜRÜ ELAZIĞDA 2 RUHSATSIZ TABANCA ELE GEÇİRDİ PERİLER EVİNDE KAYBETTİ Dağoğlu hayatını kaybetti

Bu haber kez okundu.

“Basın tribünü de kısıtlanacak”

2020-2021 Sezonu’nda spor basını da pandemi kuralları gereği maçları kısıtlı sayıda takip edebilecek. Türkiye Spor Yazarları Derneği Elazığ İl Temsilcisi Coşkun Kamaç yayımladığı yazılı mesajla yeni sezonda pandemi kuralları gereği spor basınına da az sayı da maç akreditasyon kartı çıkartılacağını bildirdi. Elazığspor ve Elazığ Karakoçan FK’nın iç saha maçlarını oynayacağı Doğukent Stadı’nın kapasitesi de göz önüne alınarak yeni sezonda spor basını da kısıtlı sayıda tribünlerde olacak. Kamaç’ın yazılı açıklaması şöyle;

“Malumunuz olmak üzere, 2020-2021 sezonu için sabit kart müracaatlarımızı duyurduk ve başvurularınızı alarak istenilen evrakları inceleyip, TSYD genel merkezimize gönderdik.

Tüm dünyada yaşanan pandemiden dolayı TSYD genel merkezinin az sayıda kişiye kart çıkartılacak talebinin yanısıra, Elazığspor ve Elazığ Karakoçan FK takımlarımızın iç saha maçlarını oynayacakları butik stadyumun tribünlerinin seyirci sayısının da kısıtlı olması nedeniyle GSİM Samet Eren’le yaptığımız görüşmeler neticesinde geçen sezona oranla basın tribününde sayının düşürülmesine karar verdik. Yani hem pandemi, hem de bizim stadyumun özel durumu nedeniyle ister-istemez bu sayıyı düşürerek, her kuruma 2’şer kart kontenjanı tanıdık. 

Yine TSYD genel merkezimizin “aktif olan ve maçları takip edenlere kart verilsin” talimatına binaen buna dikkat ettik ve kart alacakları bu şekilde düzenledik ancak başvuru yapan birkaç arkadaşlarımızın geçen sezon hiçbir maçı takip etmedikleri sistemden belli olmasına rağmen, bu arkadaşlarımız bulundukları medya organı “aktif” çalışanları ve temsilcileri olduklarından; TSYD genel merkezimize ricada bulunarak kart verilmesini talep ettik, son karar genel merkezimizindir.”

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol