Öne Çıkanlar BAŞKAN ŞERİFOĞULLARI: YENİ TAZİYEEVİNİ HİZMETE SUNDUK suriye MHP İL BAŞKANI IŞIKVERDEN 19 MAYIS MESAJI ŞEHİT ANNELERİNİ YALNIZ BIRAKMADI BAŞKAN HAVABULUTTAN TEŞEKKÜR MESAJI

Bu haber kez okundu.

Başkan KALKANCI F. Ü hastanesindeki işçilerin sesi olmaya devam ediyor

F. Ü. Hastanesinde 2018 yılında taşeron dan kadroya geçiş sürecinde tüm işçi arkadaşlarımız sevinmiş, yıllarca bekledikleri sevinç,696 KHK ile tam kadro olmasada 31/10/2020 de bitecek olması Ve 1 Kasım itibari ile sözleşme sürecinin başlatılmış olacağı işimizde bizleri şevkle çalışmamıza sürüklüyor du.

Ve o gün geldi çattı maalesef hastanemizde bir hareketlenmenin olmadığı gibi umutsuzluğa sevk etti.

Çünkü işçilerin kader ve duygularıyla oynamasını çok iyi bilen türkiş konfederasyonuna bağlı t. Sağlık iş ve Hak iş konfederasyonuna bağlı olan öz Sağlık iş sendikaları arasında çıkarttıkları bir yetki yalanları ile işçi üzerinde egolarını tatmin ediyorlardı.

Malum sendikanın 2018 yılında kurumda istemiş olduğu.

Çoğunluk tespit yazısına karşılık diğer malum sendika yöneticileri itiraz edip mahkeme sürecini başlatmışlardır.

Açılan davalar verilen kararlar Ve yapılan itirazlar insanlara söylenen yalanlar maalesef süreci bu noktaya taşımıştır.

Son olarak 28/10/2020 itibarı ile tam mahkeme süreci bitecek istinat mahkemesi son olur derken maalesef iki sendikanın dertlerinin işçi değil EGO’ları olduğunu.

Göstermiş olup kararı Yargıtay’a taşıyarak işçinin umutlarını bir kez daha kırmışlardır.

Biz ÜLKEM İŞ KONFEDERASYONU ÖZ SAĞLIK SEN ELAZIĞ İL BAŞKANLIĞI olarak,2019 yılında kurulduğumuz günden bu güne kadar, malum sendikalar gibi ‘Yetki’ ve üyeler üzerinden alacağımız aidat derdine değil işçiler üzerinde nasıl bir etki bırakırız, onlara nasıl bir kuruş daha fazla kazandırırızın derdine düştük.

Çok kısa sürede kurumda yaşanan sıkıntılarımızı genel merkezimizle paylaştık.

Bu sorunları birebir yerinde görmek ve işçi arkadaşlarımızın ağzından duymak için genel başkanımızı Elazığımıza davet ettik.

Ve kendilerinin buraya gelmelerini sağladık.

Genel başkan Ve genel başkan yardımcılarımızla 3 gün üç gece kurumdaki çalışan tüm personellerimizi tek tek gezerek sorunlarını dinledik.

Bu sorunları dört ana başlık altında toplayarak ilgili birimlere dilekçelerimizi vererek girişimleri sağladık.

Şükürler olsun ki herkes sinide tek tek başardık. Malum sendikalar yetki için birbirleriyle savaşırken bizler işçi kardeşlerimizin sorunlarıyla uğraşıyorduk.

Onlar kurumda üye sayımız bu kadar diyerekten gururlanırken biz ise,öz Sağlık Sen Elazığ il Başkanlığı olarak kazanmış olduğumuz işçi arkadaşların hakkına ulaşabilmelerinin sevincini yaşıyorduk. Çok şükür ki dört ana sorunumuzuda çözdük.

Bu durumda her iki sendikanın amaçlarının Ve gayelerinin işçi olmadığı amaçlarının kendi menfaatleri olduğu apaçık ortadadır.

F. Ü hastanesindeki tüm arkadaşlarımızdan ricam bunlara itibar etmemeli artık iki yıldır söylediklerinin hepsinin ortada bir fiyasko olduğu sıkıntıları kabullenmeyip birbirlerine attıkları bu zorlu süreçte her iki sendikaya yol vermenin zamanı gelmiştir.

Siz değerli arkadaşlarımı ÜLKEM İŞ KONFEDERASYONU ÖZ SAĞLIK SEN çatısı altında toplanmaya birlikte süreci takip edip başarıya ulaşmaya davet ediyorum.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol