Öne Çıkanlar Fide Dağıtımına Başlandı BAKANLIK 106 MİLYON LİRA ÖDEME YAPACAK Karantina Yurdu Olarak Belirlendi Gümrük Kaçağı Makaron Ele Geçirildi iç ve dış cephe bakım onarımı yaptırılacaktır

Bu haber kez okundu.

Başkan Şerifoğulları: Hedef Daha Yeşil Bir Elazığ

Şehir Merkezine Değer Katacak’
Başkan Şerifoğulları, daha yaşanılabilir bir Elâzığ için şehrin ana arterlerinden olan Zübeyde Hanım Caddesi yürüyüş yolu güzergâhında başlatılan park yapım çalışmalarını yerinde inceleyerek gelinen aşamaya ilişkin yetkililerden bilgi aldı.

Daha yeşil bir Elâzığ hedefi doğrultusunda çalıştıklarını vurgulayan Başkan Şerifoğulları, yapımına başlanan park çalışmalarıyla ilgili şu açıklamalarda bulundu:

‘Şehrin doğusundan batısına bütün mahallelerimizde park ve yürüyüş yolları yapım çalışmalarımız devam ediyor.

Yaşadığımız alana değer katacak çalışmaları ekiplerimiz hızlı bir şekilde hayata geçiriyor.

DSİ’nin ön tarafına yapacağımız yeni park alanı şehir merkezine değer katacak. Estetik açıdan da bu alanın daha yeşil ve ferah görünmesini sağlayacak.

Vatandaşlarımızın da rahatlıkla kullanabileceği yeni sosyal alan, eski Viroloji Parkı’nın bulunduğu alandan başlayarak Yahya Kemal Caddesi’ne kadar devam edecek. İçerisinde yürüyüş yolu, oturma birimleri, pergola ve ahşap arkatlar ile çeşitli süs ve çalı grubu bitkilerinin yer alacağı parkımızı son olarak dekoratif aydınlatma sistemleriyle de modern bir görünüme büründürerek hemşerilerimizin hizmetine sunacağız’ dedi.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol