Öne Çıkanlar Fide Dağıtımına Başlandı BAKANLIK 106 MİLYON LİRA ÖDEME YAPACAK Karantina Yurdu Olarak Belirlendi Gümrük Kaçağı Makaron Ele Geçirildi iç ve dış cephe bakım onarımı yaptırılacaktır

Bu haber kez okundu.

Başkan Şerifoğulları, Yıldızbağları Mahalle Sakinleriyle Buluştu

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, ‘Birlikte Yönetim’ ilkesi çerçevesinde mahalle ziyaretlerini sürdürüyor.

Yıldızbağları Mahalle Muhtarı İmam Taş ile birlikte mahalle sakinleriyle buluşan Başkan Şerifoğulları, talepleri dinledi, çalışmalarına ve projelerine ilişkin bilgilendirmede bulundu.

“ELAZIĞ'I HEP BİRLİKTE YÖNETİYORUZ” ‘

Gönül Belediyeciliği’ ilkesiyle yola çıktıklarını ifade eden Başkan Şerifoğulları, “Daha kaliteli yaşanabilir bir şehir hedefiyle, şehrimizin 38 mahallesine eşit şekilde hizmet götürmek adına çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Birlikte yönetim prensibimizin en önemli paydaşı olan hemşehrilerimizle bir araya geliyoruz.

Bugün de Yıldızbağları Mahalle sakinlerimizle bir araya geldik, sorun ve taleplerini dinleyerek çözüm noktasında istişarelerde bulunduk.

Göreve geldiğimiz ilk günden itibaren Elazığ'ı hep birlikte yöneteceğimizi her daim dile getirdik.

Bu doğrultuda vatandaşlarımızla bir araya gelerek, onların değerli görüş ve önerilerini dinlemeye devam ediyoruz. Hemşerilerimizle el ele, gönül gönüle, yorulmadan ve yılmadan çalışmaya devam edeceğiz.” dedi.

“BELEDİYE BAŞKANIMIZA TEŞEKKÜR EDİYORUZ”

Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları’nın ziyaretinden duydukları memnuniyeti dile getiren Yıldızbağları Mahalle Muhtarı İmam Taş, “Sorunlarımızı ve taleplerimizi Sayın Başkanımıza ilettik. Sağ olsunlar kendileri de en kısa süre içerisinde mahallemizin eksikliklerinin giderilmesi noktasında gerekli çalışmaların yapılacağını ifade ettiler. Ziyaretlerinden dolayı Belediye Başkanımız Sayın Şahin Şerifoğulları’na tüm mahalle sakinlerimiz adına teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol