Öne Çıkanlar yeniufuk elazığyeniufuk toki kentsel dönüşüm can kaybı elazığdanhhaberler yerelhaber yenıufuk yeniufuk gazetesi

Bu haber kez okundu.

Başkan Yılmaz: “Yeni Asfalt Yolumuz Hayırlı Olsun”

Yurtbaşı Belediye Başkanı Yasin Yılmaz, Organize Sanayi Bölgesi yolu asfaltının belde sakinlerine hayırlı olmasını diledi.

Belediye hizmetlerinin süratli bir şekilde yürütüldüğünü kaydeden ve belde sakinlerinin mutluluğunun esas alındığının altını çizen Başkan Yılmaz, ‘Yol Medeniyettir’ düsturuyla hareket ettiklerini söyledi.

Organize Sanayi Bölgesi yolunda yürütülen çalışmalarla ilgili olarak açıklama yapan Başkan Yılmaz şunları belirtti: “Beldemizin genelinde yaptığımız çalışmalar hemşehrilerimizin beğenisini kazanmakta.

Organize Sanayi Bölgesi’nin 6 km’lik yolunun asfaltı beldemiz için hayati önem arz etmekteydi ve bu yolun asfaltını Allah’a şükürler olsun tamamladık. Bizler belde sakinlerimizin refahı için elimizden gelen tüm gayreti sarf ediyoruz.

Bugün Yurtbaşı Belediyesi hizmetleriyle adından söz ettiren bir belediye olarak anılmakta. Hizmetlerimizde bizlerin ufkunu açan değerli Milletvekillerimize en kalbi şükranlarımı sunuyorum.

Beldemizin tüm mahallelerinde tespit ettiğimiz sorunları bir bir gidereceğimizi belirtiyor, ‘Durmak Yok, Yola Devam’ diyoruz.”

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol