Öne Çıkanlar Arslan: İş Dünyası Olarak 2021 İçin Ümitli ve Heyecanlıyız 8inciye Hazırlanıyor az hasarlı YENİ KARAR İKİ TARİHİ ESER HAYATA DÖNDÜRÜLÜYOR

Bu haber kez okundu.

Bayram Sonrası Teslim Edilecek mi?

Elazığspor ve Elazığ Belediyespor’un yeni sezonda iç saha maçlarına ev sahipliği yapacak olan Butik Stadyumun teslim edilmesi süresinin dolmasına sayılı günler kaldı. S

tadın yapımında eksik kalan çalışmaların kalan süre içinde tamamlanıp tamamlanmayacağı merak konusu oldu.

Gençlik ve Spor İl Müdürlğülüğü yetkilileri TFF 2. Lig’de mücadele eden Elazığspor ve TFF 3. Lig Temsilcimiz Elazığ Belediyespor’un iç saha maçlarına yeni sezonda ev sahipliği yapacak olan ve geçtiğimiz günlerde koltuk montaj işlemleri sona eren Butik Stadın 25 Mayıs’a kadar çalışmalarının tamamlanarak teslim edilmesi gerektiğini belirterek;

“Bugün stadın önemli bir bölümü tamamlanmış durumda. deneyimini yaşayıp 7/24 arayabileceğiniz i Azgın Kadınları tanıyın.

Ancak yapılan bazı çalışmaların eksik kaldığı tarafımızdan belirlenip bu eksikliklerin giderilmesini müteahhit firmadan talepte bulunmuştuk.

Örneğin stadın çatısında bulunan boşlukların kapatılması gibi. Bunların yapılarak bize teslim edilmesi gerekir. Stadın yapımı ihalesinde yapılacak olan işler belirtilmişti. İlgili firmada bu çalışmaları yapacağını kabüllenmişti.

Bugüne kadar yapılan çalışmalarda, özellikle deprem öncesinde liglerde ilimii temsil eden takımlarımızın bu statta maçlarını oynamalarını temin için bizlerde yapılan çalışmalara hiçbir sorumluluğumuz olmamasına karşılık destek verdik. Örneğin zeminin hazırlanması noktasında Özel İdare, Belediye ve Karayolları Bölge Müdürlüğümüzden destek aldık.

Böymlece yapılan çalışmalara katkı sağladık ve sürecin hem hızlanması hem de stadın biran önce tamamlanıp hizmete açılmasını arzulamıştık. Ancak ardından deprem ve sonrasında virüs salgını bu süreci etkiledi. Stadın belirlenen tarihe kadar eksikliklerini giderip teslim alacağız. Belirtilen terihe kadar tamamlanmayan çalışmalar tamamlanana kadar yapılacak olan süreç içinde ceza alınacak. Stadın teslim alınmasının ardından yapılmamış olan bölümleri için Müdürlüğümüz ihaleye çıkar ve kalan çalışmaları da tamamlar.” Dediler.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol