Öne Çıkanlar Vali Yırık ve Şerifogullarından Elazığspora Ziyaret Bina işleri yaptırılacaktır KORSANLA MÜCADELEDE TAVİZ VERMEYECEĞİZ Gakgoya Prim Dopingi BALIK: YARALARIMIZIN BÜYÜK KISMINI SARDIK

Bu haber kez okundu.

Bera Nur Çam Yılın En İyi Kadın Sunucu Ödülünü Aldı

Ödül töreninde Kanal23’ün deneyimli sunucu Bera Nur Çam’da ödül aldı.

Seçici Kurul değerlendirmesi ve halka açık oylamalar sonucunda Türkiye’nin farklı yerlerinde alanında en başarılıların ödül aldığı tören birçok farklı kategoride ödül verildi.

Altın Kayısı Ödülleri, bir milyonun üzerinde kişinin internette oylama sonuçları ile sahiplerini buldu. KırmızıTürk Spikerler Platformu Yönetim Kurulu Başkanı Cengizhan Kaya tarafından düzenlenen www.kirmiziturk.org üzerinden oylamaların gerçekleştirildiği Malatya’da yapılan ödül töreninde Kanal23 ekranlarının başarılı ismi Bera Nur Çam’da en iyi kadın sunucu kategorisinde ödül aldı.

YILIN EN İYİSİ

Deneyimli ve başarılı sunucu Çam başarılarını bu akşam aldığı bölgesel yılın en iyi kadın haber spikeri ödülü ile başarılarını taçlandırdı.

Çam, Kanal 23 ekranlarında sabah programının yanı sıra yaptığı “Ben Bunu Yaparım” programı ile başta Elazığlılar olmak üzere Kanal23 izleyicilerinin büyük beğenisini toplamıştı.

Deneyimli sunucu Kanal23’ün yeni yayın döneminde ise Haftasonu Ana Haber ile izleyicilerin karşısında olacak

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol