Öne Çıkanlar Vali Yırık ve Şerifogullarından Elazığspora Ziyaret Bina işleri yaptırılacaktır Gakgoya Prim Dopingi BALIK: YARALARIMIZIN BÜYÜK KISMINI SARDIK KORSANLA MÜCADELEDE TAVİZ VERMEYECEĞİZ

Bu haber kez okundu.

Bitki Karışımına Yoğun İlgi

Elazığ Kapalı Çarşıda bitkisel ürün satan Hasbi Yargıç Emir, 23 çeşit bitkiden karışım yaptığını, bu karışımın koronavirüsü 4 günde yendiğini savundu. Hasbi Yargıç Emir'in bu açıklaması gazetemizde 'Heyecanlandıran Haber' başlığıyla yayınladı. Haber, Elazığ'da ve yurt genelinde geniş yankı uyandırdı. Yargıç Emir'in hazırladığı bitki karışımını almak isteyen vatandaşlar, işletmeye akın etti.

"YOĞUN TALEP GÖRDÜ"

Haberin yayınlanmasından sonra telefonlarının susmadığını, dükkanının ise müşteri akınına uğradığını söyleyen Yargıç Emir, "Haber yayınlandıktan sonra telefonum susmadı. Büyük bir yoğunluk oldu. Telefonumu gece yarısından sonra kapattım. Sadece dükkana gelen vatandaşlarımızın taleplerini karşılamaya çalışıyoruz. Bu konu haber olmadan önce bile hafif bir talep vardı. Haber yayınlandıktan sonra talep patlaması oldu. Yurt dışından bile arayanlar oldu, sipariş verenler oldu." dedi.

"BİTKİ KARIŞIMI İNCELENSİN"

Bitki karışımının yetkililer tarafından incelenmesini isteyen Emir, " Gerçekten bu bir şifa kaynağıdır.

Bu karışımın yetkililer tarafından incelenmesini istiyoruz. Koronavirüse karşı bir ilaç gelişimi sağlanabilir düşüncesindeyim. Biz yaptığımız işe inandık. Bu karışımı içenler inandı. İyileşti. Şuanda talepleri karşılayamıyoruz. İnşallah mevsimi bitmeden yeni ürünleri yetiştirebiliriz. Her şeyde bir hayır vardır. İnşallah bu da hayr olur." diye konuştu.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol