Öne Çıkanlar KENT MEYDANI VE YER ALTI OTOPARKI PROJESİ HİZMETE HAZIRLANIYOR Rektör Göktaş Fakülteleri Ziyaret Etti yaz sıcaklıkları YENİCELİ KEMALE ANMA PROGRAMI DÜZENLENECEK Güneş enerjisi ile su ısıtma sistemi satın alınacaktır

Bu haber kez okundu.

Boydak, F.Ü Rektörlüğüne Aday Oldu

. Boydak, Yükseköğretim Kurulu'na müracaat ettiğini ve rektör adayı olduğunu belirtti.

Prof. Dr. Murat Boydak, yaptığı açıklamada, yükseköğretim alanındaki bilgi ve birikimini, çok sevdiği memleketi olan Elazığ’da Fırat Üniversitesi Rektörlüğü gibi ulvi bir görevde kullanmak istediğini söyledi.

Dünya yaşamında yükseköğretimin sürekli diri kalması gerektiğini ifade eden Boydak, "Son pandemi olayı bizlere bir kez daha gösterdi ki bilimin sonu yok, bunun için dünyada lider ülke olmak durumundayız. Rabbim nasip ederse mesai mefhumu olmadan gece gündüz çalışmalarımız hep lider üniversite, lider ülke doğrultusunda olacak" dedi.

PROF. DR. MURAT BOYDAK KİMDİR?

Ankara Üniversitesi Veteriner Fakültesi mezuniyetinin ardından akademik hayatına başlayan ve birçok bilimsel çalışmalarda yer alan Murat Boydak, Histoloji ve Embriyoloji kürsüsünde uzun yıllar bulunarak, 2017 yılında Profesörlük ünvanını elde etti.

Konya’da bulunduğu süre içerisinde Konya Elazığ’lılar Derneğinde 2. Başkanlık görevini de yapan Prof. Dr. Murat Boydak, birçok uluslar arası akademik makaleye sahip. Boydak, Evli ve 2 çocuk babasıdır.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol