Öne Çıkanlar yeniufuk elazığyeniufuk toki kentsel dönüşüm can kaybı elazığdanhhaberler yenıufuk yeniufuk gazetesi yerelhaber

Bu haber kez okundu.

Bulut ve Şerifoğulları, Sivrice’deki Konut Çalışmalarını İnceledi

24 Ocak’ta meydana gelen 6,8 büyüklüğündeki depremin merkez üssü sivrice ilçesinde 1 hafta önce TOKİ tarafından yapılacak konutların temeli atılmıştı.

12 Eylül’de temeli atılan konutlar yükselmeye devam ediyor. AK Parti MKYK Üyesi Elazığ Milletvekili Metin Bulut ve Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, yükselen konutların çalışmalarını yerinde inceleyerek, yetkililerden bilgi aldı.

BULUT: KALDIRILAN KISIMDA HEMEN ANINDA İNŞAATA BAŞLANIYOR

Milletvekili Bulut, “Konut çalışmaları çok hızlı şekilde ilerliyor. Bir yandan enkaz kaldırma çalışmaları devam ediyor onu hızlı bir şekilde kaldıracağız. İl özel idaremizin bütün ekiplerinin 7 ekibin hepsi enkazları kaldırıyor. Kaldırılan kısımda hemen anında inşaata başlanıyor.

Demin müteahhit firmadan da bilgi aldık 10 tane farklı tipte proje hazırlanmış bunları bir kısmı ticari ki 80 ticari. Bir kısmı ticari artı konut bir kısmı da sadece konut 307 tane inşallah çok güzel konut yapacağız.

Tabi turistik bir bölge olduğu için burada ki mimari biraz daha özenle seçildi. Sayın bakanımızın da çok önem verdiği ilçelerden bir tanesi” dedi.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol