Öne Çıkanlar MİLLİ ATLET AYTAR ANILDI KREDİ VE YURTLAR GENEL MÜDÜRÜ ELAZIĞDA 2 RUHSATSIZ TABANCA ELE GEÇİRDİ PERİLER EVİNDE KAYBETTİ Dağoğlu hayatını kaybetti

Bu haber kez okundu.

CHP, 97. Kuruluş Yıldönümünü Kutluyor

CHP Elazığ İl Başkanı Zeki Kaplan ve yönetim kurulu üyeleri, 97. kuruluş yıldönümü kapsamında Atatürk Anıtına çelenk sundu.

CHP İl Başkanı Zeki Kaplan, burada yaptığı açıklamada, Cumhuriyet Halk Partisi'nin Mustafa Kemal Atatürk tarafından 9 Eylül 1923'te kurulduğunu belirterek, "Anadolu ve Rumeli Müdafaa-i Hukuk Cemiyetinin emperyalizm karşısındaki kararlılığını, Kuvayı Milliye'nin işgal orduları karşısındaki azmini, 97'inci kuruluş yıldönümümüzde de yüreğimizde taşıyoruz.

Yegane amacımız, sizin ve silah arkadaşlarımızın kurduğu güzel cumhuriyetimizi demokrasi ile taçlandırarak, hiç bir çocuğun yatağa aç girmeyeceği bir Türkiye'yi inşa etmektir.

İlke ve Devrimlerinizle 2. Yüzyıla Çağrı Beyannamemizin ışığında kuracağımız halkın iktidarında ülkemizi, işaret ettiğiniz muasır medeniyetler seviyesinin de ötesine taşıyacağımıza söz veriyoruz.

Mücadelemiz, hakimiyet kayıtsız şartsız milletin olana dek sürecektir.

Mazlum milletlere umut ışığı olan Anadolu Devriminin mimarları olarak size ve silah arkadaşlarınıza, hayatını kaybetmiş tüm Cumhuriyet Halk Partililere, demokrasi mücadelesinde yaşamını yitirmiş yurttaşlarımıza şükranlarımızı sunuyor, aziz şehitlerimizi rahmetle alıyoruz" dedi.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol