Öne Çıkanlar KENT MEYDANI VE YER ALTI OTOPARKI PROJESİ HİZMETE HAZIRLANIYOR Rektör Göktaş Fakülteleri Ziyaret Etti yaz sıcaklıkları YENİCELİ KEMALE ANMA PROGRAMI DÜZENLENECEK Güneş enerjisi ile su ısıtma sistemi satın alınacaktır

Bu haber kez okundu.

CHP İl Başkanı Kaplan, Kovancılar ve Palu İlçelerini Ziyaret Etti

İl Başkanı Zeki Kaplan, ilçe başkanları Ali Körbıçak ve Adnan Karadağ ile birlikte  esnafları ziyaret edip, maske dağıttı.

Ziyarette değerlendirmelerde bulunan CHP İl Başkanı Zeki Kaplan, "Covit -19 virüsünün kendilerini çok mağdur ettiğini bazı esnaf arkadaşlarımız iş yerlerini kapattığını kimi de işlerinin iyi olmaması  nedeniyle çalışanlaŕını işten çıkarmak zorunda olduklarını bu nedenle çok sayıda insanın issiz kaldığını belirtiler." dedi.

"KÖYLÜ VATANDAŞLARIMIZ DERT KÜPÜ"

Uluova ve Altınova köylerinde Sebze, Meyve yetiştiren köylüleri de ziyaret ettiklerini belirten kaplan, "Yetiştiriciler ve mevsimlik olarak günlük yevmiye ile çalışan işçilerin sorunlarını da dinledik. Köylü vatandaş da çalışan işçi de adeta dert küpü. Hepsi de geçim sıkıntısı çektiğini mağdur olduklarını emeklerinin karşılığını alamadıklarını belirttiler.

Esnaflık yapan vatandaş da çiftçilik ve işçilik yapan vatandaş da  başta vergi ve kira borçları olmak üzere birçok ödemelerinin yapamadıklarını, devletten yeteri kadar destek kredisi ve yardım alamadıklarını ayrıca borçlarının faiz işletilmeden ertelenmesini biraz da olsa kendilerini rahatlatacağını söylediler. Kıymetli hemşehrilerimize karamsar olmamaları gerektiğini belirttik.

Esnafın, sanayicinin,çiftçinin, köylünün işçinin,memurun, emeklinin yaşamış oldukları bütün  ekonomik sıkıntılarının son bulması hususunda Cumhuriyet Halk Partisi'nin bu sorunlarının çözümü  noktasındaki politikamızı ve düşüncelerimizi kendilerine anlattık." diye konuştu.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol