Öne Çıkanlar Arslan: İş Dünyası Olarak 2021 İçin Ümitli ve Heyecanlıyız 8inciye Hazırlanıyor az hasarlı YENİ KARAR İKİ TARİHİ ESER HAYATA DÖNDÜRÜLÜYOR

Bu haber kez okundu.

CHP İl Yönetiminden Başhekim Kaygusuz'a Ziyaret

CHP İl Başkanı Zeki Kaplan, Prof. Dr. İrfan Kaygusuz’un başarılı çalışmalar yapacağına inandıklarını belirterek, “Temennimiz hocamızın ilimize ve hastanemize yapacağı hizmette kendilerine yardımcı olabilecek koşulları oluşturmak.

Kendisinin personelle barışçıl bir şekilde hastane bünyesinde hem de Elazığ iline hizmetinde de başarılar diliyoruz.

Pandemi sürecinde Fırat Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi ve Fethi Sekin Şehir hastanesi, diğer sağlık kuruluşlarında bir sürü hemşire, doktor arkadaşlarımız bu konuda mücadele ettiler.

Ben hocamın nezdinde tüm sağlık çalışanlarına teşekkür ediyorum. Gerçekten insanlar kendi aile bireyleri ile konuşma fırsatı bulamadan onlar bizim acılarımıza koştu.

Covit-19 nedeniyle insanlar birbirlerinden kaçarken onlar anne baba şefkati göstererek yaklaşıp tedavileri sürdürdüler” dedi.

Fırat Üniversitesi Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. İrfan Kaygusuz ziyaretten memnun olduğunu ifade ederek, , “Pandemi sürecinde ben gerek hastanemizde gerek ilimizde gerek ülkemizde çalışan sağlık çalışanlarıma teşekkür ediyorum. Gerçekten fedakarca ve kahramanca çalışmalarına devam ediyorlar.

İlimize gelince de hastanemizi daha iyi yerlere getirmek için elimizden gelen tüm çabayı göstereceğiz.

Bu bir kişinin çabası ile olacak iş değil. Tüm ilin bunu sahiplenmesi, kucaklaması lazım. Elâzığ’dan ve Elazığ’ın çevre ilinden destek bekliyoruz” dedi.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol