Öne Çıkanlar Vali Yırık ve Şerifogullarından Elazığspora Ziyaret Bina işleri yaptırılacaktır Gakgoya Prim Dopingi KORSANLA MÜCADELEDE TAVİZ VERMEYECEĞİZ BALIK: YARALARIMIZIN BÜYÜK KISMINI SARDIK

Bu haber kez okundu.

Çocuklar 4 Saatlik İznin Tadını Çıkardı

Koronavirüs tedbirleri nedeniyle sokağa çıkmaları kısıtlanan 20 yaş altı çocuklardan 0-14 yaş grubuna 11:00 - 15.00 saatleri arasında sokağa çıkma izin verildi. Park ve yeşil alanlara giden çocuklar güneşli ve temiz havanın tadını çıkardı.

Koronavirüs salgını nedeniyle ülke genelinde birçok yasak ve kısıtlamalar getirilmişti. Bu kapsamda 65 yaş üstü ve 20 yaş altı çocuklara sokağa çıkma yasağı uygulandı.

Normalleşme süreci kapsamında  yaklaşık 2 aydır evde kalan 65 yaş üstü vatandaşlara ve 20 yaş altı çocuklara haftanın belirli günlerinde sokağa çıkma izni verildi. 

10 Mayıs'ta sokağa çıkarak açık havanın keyfini çıkaran 65 yaş üstü vatandaşların ardından 0-14 yaş grubu çocuklara 11:00 - 15.00 saatleri arasında sokağa çıkma izin verildi.

Aileleri ile birlikte parklara ve yeşil alanları dolduran çocuklar açık havanın tadını çıkardı. 

Bazı çocuklar oyun parklarında salıncakta sallanırken, bazılar da top oynayıp, bisiklet sürerek eğlenceli zaman geçirdi. 

Çocuğunu parka getiren Hacı Sağlam, "Çocuklar 2 aydır dışarı çıkamıyordu. Bugün çok şükür dışarı çıkardık. Çocukları gezdirdik. Parkta oyun oynadılar. Doyasıya eğlendiler. Temiz hava aldılar. İnşallah salgın hastalıktan biran önce kurtuluruz." dedi.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol