Öne Çıkanlar Vali Yırık ve Şerifogullarından Elazığspora Ziyaret Bina işleri yaptırılacaktır Gakgoya Prim Dopingi BALIK: YARALARIMIZIN BÜYÜK KISMINI SARDIK KORSANLA MÜCADELEDE TAVİZ VERMEYECEĞİZ

Bu haber kez okundu.

Çok Amaçlı Salon Projesi Tamamlandı

İlçede büyük bir eksikliğin giderilmesi için kolları sıvayan Alacakaya Belediye Başkanı Başaran Yaşlı, yeni dönem projelerinden olan “Çok Amaçlı Salon” projesini tamamlayarak ilçe halkının hizmetine sundu.

“CANLA BAŞLA ÇALIŞTIK”

Kısa bir sürede tamamlanan proje ile ilgili açıklamada bulunan Başkan Başaran Yaşlı, projeyi 8 ay gibi kısa bir sürede canla başla çalışarak tamamladıklarını belirterek, tamamlanan proje ilgili şu ifadelere yer verdi:

“BU PROJE BOYNUMUZUN BORCUYDU”

“Çok Amaçlı Salon” projemiz bizler için büyük önem taşıyan bir projemizdi. Çok şükür söz verdiğimiz bir projeyi de bitirmenin mutluluğunu yaşıyoruz.  Maalesef ilçemizde, vatandaşlarımızın düğün, davet gibi birçok organizasyonlarında kullanabilecekleri bir salon yoktu. Ve bu ilçe halkı için büyük bir eksiklikti. Bu eksikliği gidermek de bizim boynumuzun borcuydu. Şükürler olsun ki devletimizin imkânlarından faydalanarak ilçemize modern bir şekilde yapılan salonumuzu halkımızın hizmetlerine sunduk.” Dedi.

BAŞKAN’DAN VEKİLLERE ŞÜKRAN

Yaşlı, projenin 1 Milyon 750 Bin TL bütçeyle tamamlandığını, 750 Bin TL’si Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’ndan, 850 Bin TL’sinin İlbank’tan kredi kullanılarak, 150 Bin TL’sinin ise belediye bütçesi tarafından karşılandığını söyleyerek, bu süreçte özellikle kendilerinden desteklerini hiç esirgemeyen, çalışmaları kapsamında yanında yer alan çok Elazığ Milletvekilleri Metin Bulut ve Sermin Balık’a sonsuz şükranlarını ve teşekkürlerini sundu.

“BİR İHTİYAÇ DAHA TARİH OLDU”

İlçe halkının hizmetine sunulan proje ilgili düşüncelerini dile getiren Ak Parti Elazığ Milletvekili Metin Bulut, salonun birçok ihtiyacı karşılayacak potansiyelde olduğuna dikkat çekerek şu ifadelere yer verdi: “ Alacakaya İlçemizde yapmış olduğumuz çok amaçlı salonumuz ilçemizin birçok ihtiyacını aynı anda karşılama potansiyeline sahiptir. Her türlü olağanüstü durumda salonumuz ilçe halkımıza hizmet verecektir. Alacakaya'nın böyle bir projeye ihtiyacı olduğu öteden beri biliniyordu. Belediyemizin maharetiyle bir ihtiyaç daha tarih oldu.

BULUT; “YAŞLI ALACAKAYA İÇİN BÜYÜK BİR İMKÂN”

Alacakaya çok amaçlı salonunun yanında bizim dönemimizde birçok hizmetle buluştu. Alacakaya'yı yeni hizmetlerle buluşturmaya devam edeceğiz.

Alacakaya Belediye Başkanımız ile birlikte çalışıyoruz. Belediye Başkanımız Başaran Yaşlı’nın genç çalışkan ve uyumlu olması Alacakaya’mız için en büyük imkândır.

Belediye Başkanımız aşk ve özveriyle ilçesine hizmet etmek istiyor. Bizler de her konuda Belediye Başkanımızın yanındayız birlikte hizmet üretmeye devam edeceğiz.” Dedi.

BALIK; “İLÇE İÇİN BÜYÜK BİR KAZANIM”

Ak Parti Elazığ Milletvekili Sermin Balık ise; hizmete sunulan çok amaçlı salonun ilçe için büyük bir kazanım olduğunu vurgulayarak; “ büyük bir emek verilerek aktif bir şekilde faaliyetini sürdüren çok amaçlı salonumuz, her türlü sosyal faaliyetlerin geçekleştirilebileceği nezih, modern şartlara uygun bir mekân. Maalesef deprem bölgesi olmamız hasebiyle, ilçe halkının güvenli bir şekilde barınmasına da olanak sağlayacak olması bizleri ziyadesiyle memnun etmiştir. Bu bakımdan aktif ve hizmetlerini başarılı bir şekilde sürdüren Başkanımız Başaran Yaşlı’nın çalışmalarında sürekli yanında olacağımızı bildiriyor ve kendilerini bu konuda tebrik ediyorum.” Dedi.

“PROJELERİ DESTEKLİYORUZ”

Balık, son olarak Alacakaya’nın ciddi bir şekilde çehresini değiştirecek olan yapımı devam eden “Dış Cephe Giydirme”, “Bina, Sokak Güzelleştirme” projelerini de kendisinin bire bir desteklediklerinin altını çizdi.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol