Öne Çıkanlar yeniufuk elazığyeniufuk toki kentsel dönüşüm can kaybı elazığdanhhaberler yenıufuk yeniufuk gazetesi yerelhaber

Bu haber kez okundu.

Demir'den, Demirbağ'a Sert Tepki

Demir, yaptığı açıklamada, Milletvekili Zülfü Demirbağ'ın katıldığı bir televizyon programında "Sahipsiz Elazığ" diyenlere yönelik "kan testi yaptırın, "ihanet 19" testi yaptırın" şeklindeki sözlerini kınadı.

Demir, bu sözlerinden ötürü Milletvekili Demirbağ'ı özür dilemeye davet etti.

Milletvekili Zülfü Demirbağ'ı şaibeli vekil olarak nitelendiren Oğuzhan Demir, şu ifadelere yer verdi: "24 Haziran 2018, Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekilliği Genel Seçimi. Seçim yapılmış, oylar sayılmış, nihayetinde ilimizde AKP 3, MHP 1 ve CHP 1 vekil çıkarmıştır. Ta ki yurtdışı oyları gelene kadar.

Yurtdışı oyları yaklaşık 5 bin AKP, 800 MHP şeklinde dağılınca bir anda Elazığlının seçtiği MHP Vekili artık Elazığlının temsilcisi olamamış.

Onun yerine Elazığlının seçmediği Zülfü Demirbağ milletvekili olmuş ve Elazığlı'yı temsil etme hakkını kazanmıştır.

Bu süreçte tarafımızca Yüksek Seçim Kuruluna itirazlarda bulunulmuş, tüm sandıkların açılarak yeniden sayılması talep edilmiştir.

Çünkü aradaki fark çok cüzzidir. Birkaç sandık açılıp sayılınca bir anda fikir değiştirilmiş sandıkların açılması durdurulmuş, sonuçlar tescil edilmiştir. Ki her açılan sandıktaki oy sayımız lehimize artmıştır.

Elazığlının seçtiği, Elazığlının gerçek vekili, MHP adayı olan şahsım, sadece ve sadece 249 oyla seçimi kaybetmiştir.

Sizleri temsil etme hakkı da şaibeli bir şekilde Zülfü Demirbağ'a verilmiştir.

Vekil Zülfü Bey, Elazığ'a her gelişinde bir tartışmanın odağı olmayı başarmıştır.

Eş Başkanlık demiştir, kibirliyiz demiştir, liyakatsiz insanları idareci yapmış olabiliriz demiştir, demiştir, demiştir...

Vekil Zülfü Bey, gerçek karakteri ve mizacı olan alaycı ve agresif üslubunu, Elazığ halkının kendisini sahipsiz hissettiği bir dönemde, vatandaşlarımıza "kan testi yaptırın, "ihanet 19" testi yaptırın" diyerek de tescillemiştir.

Bunun üzerine sürekli arkasını toplamaktan yorulan savunucuları yine devreye girmiş, çıkar yol bulamayınca tüm suçu şaibeli vekilin "kanındaki şeker oranına" atmışlardır.

Maalesef ki Şaibeli Vekil, bir özrü Elazığ halkına çok görmüştür.

Zülfü Demirbağ'ın Cumhur İttifakına zarar veren bu tutum ve davranışlarından dolayı kendisini kınıyorum."                                                    

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol