Öne Çıkanlar Fide Dağıtımına Başlandı BAKANLIK 106 MİLYON LİRA ÖDEME YAPACAK Karantina Yurdu Olarak Belirlendi Gümrük Kaçağı Makaron Ele Geçirildi iç ve dış cephe bakım onarımı yaptırılacaktır

Bu haber kez okundu.

Deva Partisi Elazığ İl Başkanı Belli Oldu

Ali Babacan tarafından kurulan DEVA Partisi’nin Elazığ İl Başkanı belli oldu. Uzun bir süredir çalışmaları yapılan Elazığ İl Başkanlığı görevine eğitimci Murat Dağhan getirildi.

DEVA Partisi Elazığ İl Kurucular Yönetimi Murat Dağhan, Ahmet Yıldız ve Yunus Ataş’tan oluştu.

BABACAN: PARTİMİZ VE ÜLKEMİZ İÇİN HAYIRLI OLSUN DEVA

Partisi Genel Başkanı Ali Babacan yaptığı açıklamada; “DEVA Partisi Elazığ Kurucu İl Başkanı Murat Dağhan’ı tebrik ediyor, yeni görevinde başarılar diliyoruz. Partimiz ve ülkemiz için hayırlı olsun” dedi.

"ŞEHRİMİZİN, ÜLKEMİZİN PROBLEMLERİNİN ÇÖZÜMÜ İÇİN ÇOK ÇALIŞACAĞIZ "

Deva Partisi Elazığ İl Başkanlığına atanan Murat Dağhan, yaptığı açıklamada, Elazığ ve ülke problemlerinin çözümü için çok çalışacaklarını belirterek,, "Girmiş bulunduğumuz bu hizmet yarışında Rabbim bizi mahcup etmesin, mahcup olacak bir şeyin içinde bulundurmasın. Zamanı gelmiş bir fikrin bir oluşumun bir düşüncenin önüne hiçbir şey geçemez, hayırlısı olsun. Memleketimizin, şehrimizin, ülkemizin problemlerinin çözümü için çok çalışacağız, güzel bir takım havası oluşturacağız çok güzel bir takım oluşturma gayreti içerisinde olacağız ortak akla istişare ye önem vereceğiz bu anlamda hemşerilerimiz ile çok güzel bir diyalog içerisinde ve dayanışma içerisinde olacağız." dedi.
 

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol