Öne Çıkanlar yeniufuk elazığyeniufuk toki kentsel dönüşüm can kaybı elazığdanhhaberler yenıufuk yeniufuk gazetesi yerelhaber

Bu haber kez okundu.

Doğukent Stadı'na Kum Serimi Yapıldı

İlimizin profesyonel lig takımları Elazığspor ve Elazığ Karakoçan FK’nı  iç saha maçlarına ev sahipliği yapacak olan 2 bin 650 kapasiteli Doğukent Stadı’na kum serimi gerçekleştirildi.

Doğukent Mahallesi’nde yapımı tamamlanan ve Pazar günü Elazığ Karakoçan FK-Arhavispor Maçı’na ev sahipliği yapmaya hazırlanan Doğukent Butik Stadyum’da çalışmalar son aşamada.

Elazığ Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü, Elazığ’ın profesyonel lig takımlarının iç saha maçlarını oynayacağı Doğkent Butik Stadyum’da kış şartlarında çimlerin yer tutması ve düz bir zemin için kum serimi işlemi gerçekleştirildiğini bildirdi.

Elazığ Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada; “Elazığ’ın profesyonel lig takımları Elazığspor ve Karakoçan Futbol Kulübünün iç saha maçlarına ev sahipliği yapacak olan 2 bin 650 kapasiteli Doğukent Stadında kış şartlarında çimlerin yer tutması ve düz bir zemin için kum serimi işlemi gerçekleştirildi.”ifadeleri kullanıldı.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol