Öne Çıkanlar BAŞKAN ŞERİFOĞULLARI: YENİ TAZİYEEVİNİ HİZMETE SUNDUK suriye MHP İL BAŞKANI IŞIKVERDEN 19 MAYIS MESAJI ŞEHİT ANNELERİNİ YALNIZ BIRAKMADI BAŞKAN HAVABULUTTAN TEŞEKKÜR MESAJI

Bu haber kez okundu.

Dur İhtarına Uymayan Sürücü Yakalandı

Elazığ İl Emniyet Müdürlüğünce, koronavirüs tedbirleri kapsamında ülke genelinde olduğu gibi Elazığ'da da sokağa çıkma yasağı dolayısıyla uygulanan denetim ve kontroller aralıksız devam ediyor.

Bu kapsamda, Asayiş ekipleri tarafından 24 Mayıs 2020 tarihinde gerçekleştirilen uygulamalar sırasında; kontrol edilmek amacıyla durdurulmak istenen bir aracın sürücüsü dur ihtarına uymayarak kaçtı. Yaşanan kovalamaca sonucunda araç sürücüsü Y.A. ve yanında bulunan S.B. yakalandı. Şahısların üzerinde yapılan aramada 9 gr toz esrar, 2 adet fişeklenmiş halde kubar esrar ve uyuşturucu özelliği olan 1 adet lycra hap ele geçirildi. Telefonda Canlı Ucuz Sohbet Hattı ile en Uygun deneyimini yaşayıp 7/24 arayabileceğiniz i Azgın Kadınları tanıyın.

Olayla ile ilgili olarak gözaltına alınan şahıslardan Y.A. isimli şahsa dur ihtarına uymamaktan ve ehliyetsiz araç kullanmaktan 7.500 TL Trafik İdari Para Cezası uygulandı.

Ayrıca, Uyuşturucu Madde Kullanmak suçundan adli işlem yapılan şahıslara Sokağa Çıkma Yasağını ihlal etmekten de toplam 6.300 TL idari para cezası uygulandı.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol