Öne Çıkanlar Vali Yırık ve Şerifogullarından Elazığspora Ziyaret Bina işleri yaptırılacaktır Gakgoya Prim Dopingi BALIK: YARALARIMIZIN BÜYÜK KISMINI SARDIK KORSANLA MÜCADELEDE TAVİZ VERMEYECEĞİZ

Bu haber kez okundu.

DYK Kayıtları Devam Ediyor

Kursa katılmak isteyen gençlerin Elazığ Halk Eğitimi Merkezine başvuru yaparak kayıt yaptırabilecekleri bildirildi.   

Elazığ Halk Eğitim Merkezi Müdürü Kazım Atıcı, yaptığı açıklamada, 2014 yılından itibaren düzenledikleri Destekleme ve Yetiştirme Kurslarında eğitim alan çok sayıda öğrencinin seçkin üniversitelere yerleştiğini vurguladı.

Bu dönem de aynı başarıyı yakalamayı hedeflediklerini  belirten Atıcı: "şimdiye kadarki her eğitim-öğretim döneminde DYK açan Elâzığ Halk Eğitimi Merkezi bir çok öğrenciyi seçkin üniversitelerin en çok tercih edilen bölümlerine yerleştirmeyi başarabilmiştir.

Elâzığ Halk Eğitimi Merkezi, liseden mezun olmuş öğrencilere yönelik olarak açmış olduğu Destekleme ve Yetiştirme Kursları kayıtları devam ediyor. Kayıt olmak isteyen mezun öğrencilerimiz ister e-devlet şifresi ile e-kurs meb.gov.tr adresinden isterlerse de şahsen Elâzığ Halk Eğitimi Merkezine başvuru yaparak kayıt yapabilirler. 2014 yılından itibaren Millî Eğitim Bakanlığı bünyesinde Elâzığ il Millî Eğitim Müdürlüğü koordinasyonu ile şimdiye kadarki her eğitim-öğretim döneminde DYK açan Elâzığ Halk Eğitimi Merkezi bir çok öğrenciyi seçkin üniversitelerin en çok tercih edilen bölümlerine yerleştirmeyi başarabilmiştir.

Bu dönem de aynı başarıyı yakalamayı hedefleyen, seçkin öğretmen kadrosu, Milli Eğitim  Bakanlığı destekli EBA yayın ve öğretim materyalleri ile ücretsiz bir şekilde Elazığ Halk Eğitimi Merkezi Elazığ halkının hizmetindedir. Her zaman da hizmetinde olacaktır. Bu dönem açılması planlanan ücretsiz Destekleme Yetiştirme Kurslarında YKS ve KPSS müfredatı paralelinde Matematik, Türk Dili ve Edebiyatı, Tarih, Coğrafya, Felsefe, Psikoloji,Sosyoloji, Kimya,Fizik,Biyoloji gibi temel dersler olacaktır. Her dersin bitiminde dağıtılan konu tekrar testleri, aylık düzenli ücretsiz denemeler, soru çözüm saatleri, etüt programları dahilinde öğrenci merkezli bir eğitimi kendisine hedef edinen Elazığ Halk Eğitimi Merkezi  DYK kurslarına katılmak için son tarih 4 Eylül 2020 Cuma günüdür. Dersler ise 12 Eylül Cumartesi itibariyle başlayacaktır.

PANDEMI dolayısıyla sınıf öğrenci sayıları sosyal mesafe kurallarına uygun olarak düzenlenecek, her sınıfın girişinde dezenfektan kullanılacak olup maskesiz derslere öğrenci alınmayacaktır. Tüm mezun öğrencilerimizi Destekleme ve Yetiştirme kurslarımıza bekliyoruz.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol