Öne Çıkanlar SAĞLIK BAKANLIĞI TOPLU İŞ SÖZLEŞMESİNİN TARİHİ BELİ OLDU DERBİNİN GALİBİ Doğukentte 6 Puanlık Maç! Savunma Sanayi Başkanı  BordoBeyazlı Temsilcimiz Elazığspor

Bu haber kez okundu.

Elazığ Belediyesi, Bakım ve Onarım Çalışmalarını Kendi Atölyesinde Yapıyor

Paslanmış, boyaları yıpranmış ve görüntü kirliliğine neden olan galvaniz kaplama çöp konteynerleri ekipler tarafından bulundukları noktadan alınarak Temizlik İşleri Müdürlüğü atölyesinde onarılıyor.

Tamir, bakım ve boyama işlemleri tamamlanan konteynerler daha sonra vatandaşın hizmetine sunulmak üzere tekrar cadde ve sokaklara yerleştiriliyor. Tamiri mümkün olmayan ve işlevini yitirmiş çöp konteynerleri ise yenileri ile değiştiriliyor.

Şehir genelinde yer alan çöp konteynerlerin bakım ve onarımını Temizlik İşleri Müdürlüğü atölyelerinde gerçekleştirerek Belediyenin tasarruf sağladığını belirten Temizlik İşleri Müdürü Tevfik Sadak; “Arızalanan ve yıpranan tüm çöp konteynerlerimizin bakım ve onarımlarını kendi atölyemizde gerçekleştiriyoruz.

Boya işlemlerini tamamladıktan sonra hazır hale gelen çöp konteynerlerini tekrar vatandaşımızın hizmetine sunuyoruz.

Vatandaşlarımızın talebi ve bizlerin tespit ettiği her noktaya konteynerlerimizi ulaştırıyoruz.

Bütün ekibimizle sahadayız.

Bu yıl bin adet yeni konteyner aldık.

Ancak elimizde bulunan ve kullanıma bağlı olarak eskiyen ve yıpranan konteynerleri kendimiz tamir ederek sahaya yönlendiriyoruz.

Böylelikle Belediyemiz de önemli ölçüde tasarruf sağlıyor” dedi.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol