Öne Çıkanlar toki kentsel dönüşüm can kaybı elazığdanhhaberler  elazığ yenıufuk yeniufuk gazetesi yerelhaber

Bu haber kez okundu.

Elazığ Belediyesi Mobil Beyaz Masa Ekipleri Kırklar Mahallesi'nde

Elazığ Belediyesi 153 mobil beyaz masa ekipleri, belediye ile vatandaşlar arasındaki iletişimi güçlendirmek ve problemlerini birebir yerinde dinleyerek çözüme ulaştırmak amacıyla mahalle ziyaretlerini sürdürüyor.

Bu kapsamda Kırklar Mahallesi’ni ziyaret ederek vatandaşların talep ve önerilerini kaydeden Mobil Beyaz Masa, mahalle sakinlerinden alınan öneri ve talepleri, hızlı bir şekilde çözüme kavuşturmak üzere Belediye’nin yetkili birimlerine yönlendirdi.

“Mahalle sakinlerinden Başkan Şerifoğulları’na Teşekkür”

Uygulanan hizmetten dolayı Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları’na teşekkür eden Kırklar Mahallesi Muhtarı Necati Doğan, ‘Sayın Başkanımızın başlatmış olduğu hizmet gerçekten çok yerinde.

Mahalle sakinlerimiz 153 mobil beyaz masa ekiplerini ziyaret ederek sorun ve şikâyetlerini ilettiler. Sağ olsun yetkililer de talep ve şikâyetlerimizi not aldılar.

Vatandaşlarımız içerisinde bulunduğumuz pandemi süreci dolayısıyla kamu kurum ve kuruluşlarına mümkün mertebe gitmemeye gayret gösteriyordu. Dolayısıyla ayağımıza kadar sunulan bu hizmet bizler için çok kolaylık sağladı.

Bu açıdan şahsım ve mahalle sakinlerimiz adına Belediye Başkanımız Şahin Şerifoğulları’na teşekkür ederiz” dedi.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol