Öne Çıkanlar SAĞLIK BAKANLIĞI TOPLU İŞ SÖZLEŞMESİNİN TARİHİ BELİ OLDU DERBİNİN GALİBİ Doğukentte 6 Puanlık Maç! Savunma Sanayi Başkanı  BordoBeyazlı Temsilcimiz Elazığspor

Bu haber kez okundu.

Elazığ Belediyesi’nden Mahallelere Yeni Parklar

Elazığ Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü’nce sürdürülen çalışmalarla şehre yeni park ve yeşil alanlar kazandırılıyor. Şehrin yaşam kalitesini artırmak amacıyla sürdürülen çalışmalar doğrultusunda, 2019 yerel seçimlerin ardından 16 adet yeni mahalle parkı hizmete sunulurken, 2020 yılı içerisinde 20 adet yeni mahalle park yapımı daha gerçekleştirilecek.

Elazığ Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü’nce sürdürülen çalışmalarla Ataşehir, Cumhuriyet, Çaydaçıra, Gümüşkavak, Kültür, Salıbaba, Ulukent,

Doğukent mahallelerinde yeni parklar hizmete sunuldu.

Çocuk oyun grupları, finess spor aletleri ve oturma bankları ile zenginleştirilen parklarda, aileler çocuklarıyla birlikte keyifli vakit geçirerek, spor yapabilme fırsatı yakalıyorlar.

Elazığ Belediyesi Basın-Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada, “Çocuklarımızın güvenli oyun alanlarına sahip olmaları, vatandaşlarımızın kolayca spor alanlarına erişimi ve aynı zamanda şehrin estetik dokusuna katkı sağlamak adına mahalle içi yeni park yapım çalışmalarımız tüm hızıyla sürüyor. 2019 yılında 16 adet yeni parkı şehrimize kazandırdık. Bu yıl içerisinde de 20 adet yeni mahalle parkını daha şehrimize kazandıracağız.” denildi.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol