Öne Çıkanlar BAŞKAN ŞERİFOĞULLARI: YENİ TAZİYEEVİNİ HİZMETE SUNDUK suriye MHP İL BAŞKANI IŞIKVERDEN 19 MAYIS MESAJI ŞEHİT ANNELERİNİ YALNIZ BIRAKMADI BAŞKAN HAVABULUTTAN TEŞEKKÜR MESAJI

Bu haber kez okundu.

Elazığ'da 80 Akülü, 50 Tekerlekli Sandalye Dağıtıldı

Elazığ Ülkü Ocakları Başkanlığı tarafından üstlenen akülü tekerlekli sandalye dağıtım törenine MHP Elazığ İl Başkanı Semih Işıkver, Ülkü Ocakları Başkanı Mehmet Ali Çiçek, STK temsilcileri ve çok sayıda davetli katıldı.

Törende konuşan Ülkü Ocakları Başkanı Mehmet Ali Çiçek, "24 Ocak depreminin yaralarını saramadan kovid 19 salgını ile beraber şehrimiz bitkin düşmüştür. Geçirdiğimiz bu zor süreçte engelli vatandaşlarımız için süreç daha da zorlaşmıştır. Bu sebeple bugün engelli vatandaşlarımıza engelleri aşma konusunda bir nebze destek olmak için bir araya geldik. Engelli olmak yaşamın her alanında zordur. 

Bulunduğumuz her alanda bütün engellileri koruyup kollamak insanlığın asli görevidir: Kimse engelli olmayı seçmemiştir. Her sağlıklı birey de engelli adayıdır. Engelli vatandaşlarımızla engelleri aşma konusunda gücümüzün yettiğince yardımcı olmak bizlerin sevinç kaynağı olacaktır.

Engelsiz Elazığ projesiyle yola çıkılan bu proje kapsamında 80 akülü ve 50 tekerlekli sandalye Hollanda Türk Federasyonunun öncülüğünde hayırsever vatandaşların desteği alınarak ilimize ulaştırılmıştır. Kovid salgını nedeniyle dağıtımımız iki aşamalı olarak gerçekleştireceğiz. Bugün belli sayıda takdimlerimizi yapıp daha sonra diğer ailelere de kendimiz ulaştıracağız." dedi.

MHP Elazığ İl Başkanı Semih Işıkver ise yaptığı konuşmada, "ayni ve nakdi yardımlar bizleri vesile ederek ihtiyaç sahiplerinin bulunmasına vesile olmuşlardır. Bugün o hayır zincirinin bir başka halkası için bir aradayız. Engelsiz kardeşlerimiz için şehrimizin birçok noktasından gelen kardeşlerimiz için çok güzel bir yardım kampanyası düzenlendi. Bu güzel etkinliğin hayat bulmasında, özellikle bağışlarıyla  çok önemli bir yer tutan  Hollanda Türk Federasyonuna, Hollanda Umut Köprüsü değerlerine, Ülkü Ocakları Başkanı Mehmet Ali Çiçek Beye teşekkür ediyorum" diye konuştu. 

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol