Öne Çıkanlar Vali Yırık ve Şerifogullarından Elazığspora Ziyaret Bina işleri yaptırılacaktır Gakgoya Prim Dopingi KORSANLA MÜCADELEDE TAVİZ VERMEYECEĞİZ BALIK: YARALARIMIZIN BÜYÜK KISMINI SARDIK

Bu haber kez okundu.

Elazığ'da Tüm Kamu Kurum ve Kuruluşlarına Girişler HES Kodu İle Yapılacak

Duyuruda, vatandaşların HES kodunu nasıl alacakları konusunda bilgiler de paylaşıldı.

HES KODU NASIL ALINIR?

1. YÖNTEM: HES yazıp aralarında boşluk bırakarak sırasıyla T.C kimlik numarası, T.C Kimlik Seri Numarasının son dört hanesi ve Paylaşım süresi (gün sayısı olarak) yazılır ve 2023'e kısa mesaj (SMS) olarak gönderilir.

2. YÖNTEM: Mobil cihazınızdan 'Hayat eve sığar' uygulaması  üzerinden HESkodu işlemleri bölümüne girilir. HES kodu oluştur butonuna tıklanır. Kod kullanım süresi seçilir ve kod oluşturulur.

Hayat Eve Sığar uygulaması üzerinden dilediğiniz sayıda HES kodu üretebilir, hangi kodu hangi kurumla paylaştığınızın listesini görüntülenebilir, dilerseniz iptal edebilir veya yetkilerini kaldırabilirsiniz.
Kısa mesaj (SMHS) göndererek HES kodu alırken mesajınızın sonunda paylaşım sürelerini (gün sayısı olarak) belirtmezseniz kodun süresi 1 yıl ile sınırlı olacaktır. Mesajınızın sonuna paylaşım süresi gün sayısı yazdığınızda ise HES kodu yazdığınız gün sayısı kadar geçerli olacaktır.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol