Öne Çıkanlar MİLLİ ATLET AYTAR ANILDI KREDİ VE YURTLAR GENEL MÜDÜRÜ ELAZIĞDA 2 RUHSATSIZ TABANCA ELE GEÇİRDİ PERİLER EVİNDE KAYBETTİ Dağoğlu hayatını kaybetti

Bu haber kez okundu.

Elazığ Valiliği Bünyesinde İşyeri ve Mahalle Denetim Ekipleri Oluşturuldu

Ekipler, salgınla daha etkili mücadele etmek amacıyla il genelinde denetimlerine başladı.

Elazığ Valiliğinden konuyla ilgili yapılan açıklamada, "Covid-19 salgınıyla tüm iş kolları ve sosyal yaşam alanlarında daha etkili bir mücadele verebilmek amacıyla İçişleri Bakanlığımızın genelgesi doğrultusunda ilimizde Valiliğimiz bünyesinde İl salgın Merkezi kurulmuştur.

İl Salgın Denetim Merkezi bünyesinde ilimiz genelinde işyerleri ve kurum denetimleri gerçekleştirmek için uyarıcı ve uzman denetim ekipleri; Covid-19 tanılı ya da vaka temaslı vatandaşlarımızın izolasyon yükümlülüklerini ihlal etmemeleri, sosyal hayata katılıp halk sağlığını riske atmamaları adına yapılacak denetimler için mahalle denetim ekipleri kurulmuştur.

Ekiplerimiz 21.08.2020 Cuma gününden itibaren ilimiz genelinde denetimlere başlamıştır. Salgınla mücadelenin başarısı için lütfen bizler de duyarlı davranalım, kurallara uyalım. Covid-19 kapsamında alınan önlemlere veya belirlenen kurallara aykırı durumlarla karşılaşan vatandaşlarımız, Sağlık Bakanlığı 'hayat Eve Sığar (HES) uygulaması üzerinden ya da 112, 155, 156 çağrı numaraları üzerinden il, ilçe salgın denetim merkezlerine ihbar ve şikayette bulunabileceklerdir." denildi.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol