Öne Çıkanlar Vali Yırık ve Şerifogullarından Elazığspora Ziyaret Bina işleri yaptırılacaktır Gakgoya Prim Dopingi BALIK: YARALARIMIZIN BÜYÜK KISMINI SARDIK KORSANLA MÜCADELEDE TAVİZ VERMEYECEĞİZ

Bu haber kez okundu.

Elazığ Valisi Çetin Oktay Kaldırım, Ramazan Bayramı dolayısıyla bir kutlama mesajı yayımladı.

Alınan tedbirlere uyulması gerektiğinin altını çizen Vali Kaldırım:
"Devletimizin almış olduğu tedbiri kararlara hepimizin hassasiyetle riayet etmesi büyük önem arzetmektedir. Bizler üzerimize düşen sorumluluk bilinciyle hareket ederek şimdiye kadar olduğu gibi bundan sonrada bu süreci başarıyla atlatacağımıza yürekten inanıyorum." Dedi.

Vali Çetin Oktay Kaldırım'ın mesajı şöyle:

"Kıymetli Elazığlılar,
Değerli hemşehrilerim;
Büyük bir manevi sürurla idrak ettiğimiz rahmet ve mağfiret ayı Ramazan’ın ardından, mübarek bayram günlerine hep birlikte ulaşmanın huzur ve mutluluğu içerisindeyiz.

Milletçe birlik olma iradesini en üst seviyede hissettiren bayramlar; zengin ve köklü geleneklerimizin itinayla yaşatıldığı, yardımlaşma ve dayanışma bağlarının perçinlendiği, dargınlık ve kırgınlıkların yerini barışa, sevgiye ve muhabbete bıraktığı müstesna zaman dilimleridir.
Bilindiği üzere tüm dünyada olduğu gibi ülkemizde de baş gösteren (Covid-19) virüs salgını nedeniyle toplum olarak sıkıntılı bir süreçten geçmekteyiz. İçinde bulunduğumuz bu süreci en az zararla atlatabilmek ailemiz, yakınlarımız ve tüm halkımızın sağlığı ve geleceği açısından büyük önem arz etmektedir. Bu minvalde Devletimizin almış olduğu tedbiri kararlara hepimizin hassasiyetle riayet etmesi büyük önem arzetmektedir. Bizler her birimiz önce ailemizin sonra içinde bulunduğumuz toplum ve aziz milletimizin geleceği açısından üzerimize düşen sorumluluk bilinciyle hareket ederek şimdiye kadar olduğu gibi bundan sonrada bu süreci başarıyla atlatacağımıza yürekten inanıyorum.

Bu mübarek günlerin, ülkemize, İslam dünyasına ve tüm insanlığa sağlık huzur ve esenlik getirmesini ve bu vesile ile dünyanın dörtbir yanında yaşanan salgın, afet ve hertürlü sıkıntının sona ermesini Yüce Mevla’dan niyaz ediyorum.

Bu duygu ve düşüncelerle Ramazan Bayramının milletimize ve aziz hemşehrilerime sağlık, huzur, mutluluk ve bereket getirmesini diler şehit yakınları ve gazilerimiz başta olmak üzere tüm kamu görevlisi arkadaşlarımın, sivil toplum kuruluşları ve basın mensuplarımızın Ramazan Bayramını en kalbi dileklerimle kutlar sevgi ve selamlarımı sunarım."

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol