Öne Çıkanlar DOĞALGAZ YARDIMI MART AYINDA BAŞLAYACAK istihdamdır… TORAMAN HALK GÜNÜNDE VATANDAŞLARI DİNLEDİ BELEDİYE MECLİSİ NİSAN AYI TOPLANTILARI DEVAM EDİYOR Sıcaklıklar Yükseliyor

Bu haber kez okundu.

Elazığ ve Malatya'da Elektrik Faturalarına 3 Ay Erteleme

Faturalarını 3 ay ertelemek isteyen mesken ve ticarethane aboneleri, 1 Ekim 2020 tarihine kadar kendilerine en yakın Aksa Elektrik Müşteri Hizmet Merkezi’nden işlemlerini yaptırabiliyor.

Ocak ayında meydana gelen 6.8 şiddetindeki deprem sonrasında Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı’yla koordineli olarak çalışan ve üç ay boyunca fatura tahsilatlarını erteleyen Aksa Fırat Elektrik, Cumhurbaşkanlığı kararı ile birlikte bölge halkına destek olmak amacıyla Temmuz, Ağustos ve Eylül ayı dönemine ait faturaların da üç ay boyunca ertelenmesi için düğmeye bastı.

Şirketten yapılan açıklamaya göre, Elazığ ve Malatya illeri için yalnızca mesken ve ticarethane grubundaki abonelere özel olarak sunulan üç ay fatura erteleme hakkı temmuz, ağustos ve eylül ayına ait faturaların her birine ayrı ayrı uygulanıyor. Fatura ertelemeden orta hasarlı, ağır hasarlı ve yıkık durumdaki yapılardaki aboneliklerin faydalanabileceğini açıklayan Aksa Fırat Elektrik, abonelerinin Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’ndan aldıkları “Hasar Durum Belgesi” ile kendilerine en yakın Müşteri Hizmet Merkezinden 1 Ekim 2020, Perşembe günü mesai saati sonuna kadar işlemlerini yaptırabileceklerini açıkladı.

Aksa Fırat Elektrik, ticarethane abonelerinin başvuru sırasında iş yerlerini 24 Ocak 2020’den sonra da faaliyete aldıklarını gösteren “iş yeri açma ve çalışma belgesi”ni başvuru dilekçesinde ibraz etmeleri gerektiğinin altını çizdi.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol