Öne Çıkanlar KENT MEYDANI VE YER ALTI OTOPARKI PROJESİ HİZMETE HAZIRLANIYOR YENİCELİ KEMALE ANMA PROGRAMI DÜZENLENECEK Güneş enerjisi ile su ısıtma sistemi satın alınacaktır yaz sıcaklıkları Rektör Göktaş Fakülteleri Ziyaret Etti

Bu haber kez okundu.

“Elazığ’ı BAL’da en iyi şekilde temsil etmeyi hedefliyoruz…”

Elazığ Yolspor Teknik Sorumlusu Bahattin Ergüven, 15 Eylül tarihinde gerçekleştirilecek antrenmanla yeni sezon hazırlıklarına start vereceklerini belirterek; “Elazığ’ı BAL’da en iyi şekilde temsil etmeyi hedefliyoruz.”dedi.

2020-2021 Futbol Sezonu öncesi sponsorluk görüşmelerinin devam ettiğini bu görüşmelerden olumlu sonuçlar almaları halinde Yolspor adına güzel bir gelişme olacağının altını çizen Başarılı Teknik Adam Bahattin Ergüven; “Bu sezon Bölgesel Amatör Lig’e katılacağız ve ilimizi bu önemli kulvarda temsil edeceğiz. Yönetimimizin ve biz teknik heyetin yeni sezon için çalışmaları var. Bazı sponsorluk görüşmelerimiz bulunuyor. Bu görüşmelerden olumlu sonuçlar alabilirsek kulübümüz adına güzel bir gelişme olacak.”dedi.

*10 Futbolcu İle Görüşme Halindeyiz…

Transfer çalışmaları kapsamında bir çok oyuncu ile de görüştüklerini ifade eden Ergüven, bütçenin netleşmesiyle transferlerin de tamamlanacağını kaydederken; “Bununla birlikte transfer konusunda da bir takım çalışmalarımız mevcut. Yaklaşık 10 futbolcu ile görüşmelerimiz bulunuyor. Tabi bütçemizi netleştirdikten sonra bu transferlerimiz de netlik kazanmış olacak. Bir haftaya kadar bu konu da netliğe kavuşmuş olur. Ayrıca yeni sezon hazırlıklarımıza 15 Eylül tarihinde gerçekleştireceğimiz antrenmanla başlayacağız.”sözlerine ekledi.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol