Öne Çıkanlar toki kentsel dönüşüm can kaybı elazığdanhhaberler  elazığ yenıufuk yeniufuk gazetesi yerelhaber

Bu haber kez okundu.

Elazığlı Üretici Bakan Pakdemirli’ye Sorunları Anlattı

Tarımsal üretimin devamlılığını sağlamak amacıyla çiftçilere, üreticilere, işletme sahipleri ve çalışanlarına yönelik yeni tip Koronavirüs (Kovid-19) önlemleri kapsamında eğitim-yayım çalışmalarının gerçekleştirilmesi amacıyla açılışını ve lansmanını Tarım ve Orman Bakanı Dr. Bekir Pakdemirli’nin yaptığı, uzaktan eğitim platformu Tarım Orman Akademisi hayata geçirildi.

Bu kapsamda Tarım ve Orman Bakanı Dr. Bekir Pakdemirli, küresel pandemi sürecinde üreticilerle telekonferans yöntemi ile birebir görüşerek sorunların çözümü noktasında neler yapılabileceği ile alakalı görüş alışverişi yaptı.

Tarım ve Orman Bakanı Dr. Bekir Pakdemirli, İl Tarım ve Orman Müdürü Turan Karahan ve Keban İlçesinde Su Ürünleri üretimi yapan Gökhan Elgin ile görüşerek, su ürünleri üretiminde özellikle pandemi sürecince ne gibi sorunları ve sıkıntıları olduğunu öğrenerek karşılıklı fikir alışverişinde bulundular. Çözüm noktasında İl Müdürünün girişimleri sonucu Tarım ve Orman Bakanı Dr. Bekir Pakdemirli İlimiz Alabalık Üreticilerine önemli Müjdeleri oldu. Pakdemirli, üreticilerin İletişim başta olmak üzere yol ve elektrik konusunda yardımcı olacaklarını söyledi.

Bakan Pakdemirli ayrıca, üreticinin isteği üzerine gerekli durumda balığın alımı konusunda müdahale alım yapılabilmesi ile ilgili araştırma içerisinde olacaklarını dile getirdi.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol