Öne Çıkanlar MİLLİ ATLET AYTAR ANILDI KREDİ VE YURTLAR GENEL MÜDÜRÜ ELAZIĞDA 2 RUHSATSIZ TABANCA ELE GEÇİRDİ PERİLER EVİNDE KAYBETTİ Dağoğlu hayatını kaybetti

Bu haber kez okundu.

Elazığspor izine çıktı

Bayram iznine gönderilen oyuncular bayram sonrasında ikinci etap çalışmalarına katılmak üzere yeniden toplanacaklar. Elazığspor Yardımcı Antrenörü İlhan Aydın, ilimizdeki futbolcular ile başlattıkları çalışmalar kapsamında özellikle sosyal mesafe kuralına dikkat ederek çalışmalarını planladıklarını belirterek” Teknik Direktörümüz Levent Eriş’in belirlediği programa bağlı kalarak ilimizde ki futbolcular ile tesislerimizde 13 gün devam eden idman programlarını gerçekleştirdik.

Bu çalışmalarımıza ilimizde ki tüm oyuncular katıldı. Sakatlığı bulunan oyuncularımızdan İzzet bizimle toplu çalışmalara katılmadı.

Bu oyuncumuz fizyoterapist eşliğinde çalışmalarını tek başına sürdürdü. deneyimini yaşayıp Hattı Ucuz">Sohbet Hattı Ucuz 7/24 arayabileceğiniz i Azgın Kadınları tanıyın. Bu çalışma programımız kapsamında ki son çalışmayı dün yaptık ve oyuncularımızı yapılması planlanmış durumda. Tabiki bu tabloyu bayramdan sonra göreceğiz. Bayramının ardından Teknik Direktörümüz Levent Eriş’te ilimize gelecek.

Dışarıda olan oyuncularımız da bu çalışmalara katılmak üzere ilimize gelmeleri için bilgilendirildiler.

Bayram sonrasında ki çalışma dönemi tam kadro olarak planlandı.

Bizim için bilindiği gibi bu yıl ligden çekildiğimiz için bir sıkıntı söz konusu yok.

Tüm planlamalarımızı ve çalışmalarımızı önümüzdeki sezon için yapıyoruz.

Yönetim Kurulumuz da Teknik Direktörümüz ile bu konuda bazı çalışmalar yapıyorlar. Sıkıntılı bir sezonu geride bırakacağız. Önümüzdeki sezona en iyi şartlarda hazırlanmak istiyoruz.

Yönetim Kurulumuzda Teknik Direktörümüz de bunun için çaba gösteriyorlar.

Amacımız ve hedefimiz önümüzdeki sezon Elazığspor için güzel gelişmeler ve başarılı bir sezon geçirmek. Şimdi bunların hazırlıklarını yapıyoruz.” dedi.

Anahtar Kelimeler:
Elazığspor Izine çıktı

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol