Öne Çıkanlar MİLLİ ATLET AYTAR ANILDI KREDİ VE YURTLAR GENEL MÜDÜRÜ ELAZIĞDA 2 RUHSATSIZ TABANCA ELE GEÇİRDİ PERİLER EVİNDE KAYBETTİ Dağoğlu hayatını kaybetti

Bu haber kez okundu.

Fırat Üniversitesi'nden Bir Başarı Daha

Mühendislik alanında Fırat Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Makine Mühendisliği bölümü Dünyada ilk 101-150 arasında yer alırken, Türkiye de ise 1. sırada, Enerji Bilimi ve Mühendisliğinde Dünyada 301-400 arasında Türkiye de ise ilk 2 arasında 

Doğa Bilimleri Alanında Matematikte Dünyada 301-400 arasında yer alırken Türkiye’de ise 2. sırada, Yaşam bilimleri alanında Veteriner Fakültesi Dünyada 201-300 arasında Türkiye de ise 1. sırada yer aldı.

Fırat Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fahrettin Göktaş, Fırat Üniversitesinin her alanda başarılı olması noktasında çalışmaları yoğunlaştıracaklarını belirterek, başta öğretim elemanları olmak üzere tüm çalışanların üstün gayretleriyle bu gelişimin devam edeceğini kaydetti.

Fırat Üniversitesi’nin başta Mühendislik, Veterinerlik ve Fen Bilimleri olmak üzere Türkiye ve Dünya sıralamasındaki başarısının kendisini mutlu ettiğini ifade eden Rektör Prof. Dr. Göktaş, emeği geçen herkesi kutladığını, Fırat Üniversitesi yönetimi olarak Ar-Ge faaliyetlerine verdikleri desteğin artarak devam edeceğini kaydetti.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol