Öne Çıkanlar Vali Yırık ve Şerifogullarından Elazığspora Ziyaret Bina işleri yaptırılacaktır Gakgoya Prim Dopingi BALIK: YARALARIMIZIN BÜYÜK KISMINI SARDIK KORSANLA MÜCADELEDE TAVİZ VERMEYECEĞİZ

Bu haber kez okundu.

GENÇ BAŞKAN’IN BAŞARI SERÜVENİ

İlçe halkına büyük bir aşkla hizmet etmeyi kendine görev addeden Başkan Başaran Yaşlı, gün geçtikçe büyüyen, gelişen ve modern, güzel bir ilçe için gece gündüz demeden çalışıyor.

“BİZ MAKAMA DEĞİL, İLÇEMİZE SEVDALIYIZ”

Yaşlı, ilçesine duyduğu sevgiyi, hizmete dönüştürerek; hizmetlerin eksiksiz yürütülebilmesi adına çoğu zaman aile şirketlerinin imkânlarından faydalanıyor.

“Doğup, büyüdüğüm ve ekmeğini taşından, toprağından kazandığım kıymetli ilçeme, hizmet etmek benim için büyük şeref ve nimettir.” diyen Alacakaya Belediye Başkanı Başaran Yaşlı, göreve geldiği günden bu güne kadar hiçbir zaman makam sevdalısı olmadığını, tek sevdasının ilçesine hizmet edip, gelecek nesillere güzel miraslar bırakabilmek olduğunu ve hizmet odaklı çalıştıklarını vurguladı.

TÜM EKİPLERLE EL ELE

Koltuğa oturduğu gün itibariyle çalışmalarına başlayan Alacakaya Belediye Başkanı Başaran Yaşlı, yaptığı hizmetler hakkında da bilgiler verdi.

Yaşlı; “ göreve geldiğimde ilçemizin alt yapıdan tutunda, içme su sıkıntısına kadar birçok sorunu vardı. Tüm belediye ekiplerimizle birlikte el ele vererek biran önce işlerimize başladık. 2014-2018 yılları arasında içme suyu, kanalizasyon, kaldırım, istinat duvarı, hemen hemen tüm mahallerimizin yol yapımı-bakımı-onarımı, mahallelerimize merdiven yapımı, aile çay bahçesi ve yollarımıza kilitli parkeler döşeyerek ilçe halkını güzel hizmetlerle buluşturduk. 

“LAF DEĞİL, HİZMET ÜRETİYORUZ”

Yine 2019 yılı içerisinde 1000 metrekare alana çok amaçlı salon yapımı,2020 yılı içerisinde Altıoluk Mahallesinde 6000 metreküp istinat duvar yapımı ve 12000 metrekare kilitli parke döşemesi, 30 yıllık Belediye Lojmanları ve iş yerlerinin dış mantolama ve izolasyon yapımı, kat karşılığında 21 daire 5 iş yeri olmak üzere 5000 metrekare inşaat alanına sahip inşaat yapımı, 400 metrekarelik alana çocuk parkı kurulması ve yine çok değerli vatandaşlarımızın da keyifle kullandıkları 2000 metrekarelik alana park ve bahçeler yaptık.” Dedi.

Vatandaş eksenli belediyecilik ilkesiyle ilçede önemli hizmet ve projelere imza atan Başkan Yaşlı,  hizmetlerinin bunlarla sınırlı olmadığını, Alacakaya’yı Dünya markası olma yolunda ilerleteceklerinin altını çizerek; laf değil, hizmet ürettiklerini belirtti.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol