Öne Çıkanlar yeniufuk elazığyeniufuk KENT MEYDANI VE YER ALTI OTOPARKI PROJESİ HİZMETE HAZIRLANIYOR Rektör Göktaş Fakülteleri Ziyaret Etti yaz sıcaklıkları YENİCELİ KEMALE ANMA PROGRAMI DÜZENLENECEK

Bu haber kez okundu.

Genç Kızılay Şube Başkanlığına Bozkurt Atandı

Türk Kızılay Elazığ Şubesinden yapılan yazılı açıklamada, Genç Kızılay Temsilciliğini yürüten geçtiğimiz günlerde kişisel nedenlerden dolayı istifa eden Ömer Faruk Akgül’ün yerine Fatih Bozkurt’un Atandığı duyuruldu.

Türk Kızılay’ı Elazığ Şube Başkanı Rahman Kızılkaya, hizmetlerinden dolayı Ömer Faruk Akgül ve ekibine teşekkür ederken, Fatih Bozkurt ve ekibine yeni görevlerinde başarılar diledi.

‘’KIZILKAYA, GAYRETLİ VE ÇALIŞKAN BİR EKİP’’
Kızılkaya, yaptığı açıklamada: “Yeni bir döneme başlayan Genç Kızılay ekibimizin Elazığ Şubemizde güzel işlere imza atacaklarına inanıyoruz. Kızılay’ımızın 151 yıllık bir çınar ağacı olduğunu hayırsever vatandaşlarımızın yardımlarıyla yürütüldüğünü veren el ile alan elin buluştuğu birlik ve beraberliğin arttığı bu dönemde Kızılay’ımızı sahipleneceklerine inanıyor ve kendilerine yeni görevlerinde başarılar diliyorum." dedi.

‘’BOZKURT, İYİLİK HAREKETİNDE MAKAM VE KOLTUKLAR YOKTUR’’

Genç Kızılay Elazığ Şube Başkanı Fatih Bozkurt, "Gönüllülük esasına dayalı bu güzel aileye geçmiş dönemlerden bu güne kadar ki süreçte iyilik hareketimize katkı sağlayan ve destek veren herkese teşekkür ediyorum. Yine hep birlikte insanımıza iyilik için koşuşturmaya devam edeceğiz"  açıklamasında bulundu.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol