Öne Çıkanlar Vali Yırık ve Şerifogullarından Elazığspora Ziyaret Bina işleri yaptırılacaktır Gakgoya Prim Dopingi BALIK: YARALARIMIZIN BÜYÜK KISMINI SARDIK KORSANLA MÜCADELEDE TAVİZ VERMEYECEĞİZ

Bu haber kez okundu.

Gençlere Online Spor Eğitimi

Covid 19 virüs salgını ile mücadele kapsamında sportif alanlarda durdurulan çalışmaların süreç içinde sporcuların ve gençlerin eğitimlerine katkı sağlama adına Online eğtim proğramları uygulanıyor.

Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü yetkilileri, virüs ile salgın sürecinde evlerinde bulunan gençlerin bu süreç içinde farklı alanlarda hazırlanan online eğitim kapsamında çalışma yapmalarına zemin hazırladıklarını belirttiler.

Yetkililer” Salgın ile mücadele kapsamında evlerinde bulunan 20 yaş altı gençlerimiz ile sporcularımızın bu süreç içinde yaptıkları spor branşında idmanlarını eksiltmeme ve gelişimlerini artırma adına hocalarımız tarafından online eğitimler hazırlandı.

Bu eğitimlerimizi Yüzme, Bedminton, Güreş, Step, Taekvondo, Tenis, Masa Tenisi gibi branşlarda hazırlandı. Amacımız bu alanda gençlerimizin ev kaldıkları süre içinde bulundukları ortamda çalışmalarına katkı sağlamaktır.” dediler

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol