Öne Çıkanlar toki kentsel dönüşüm can kaybı elazığdanhhaberler yerelhaber  elazığ yenıufuk yeniufuk gazetesi

Bu haber kez okundu.

“Genel Başkanımızı Cumhurbaşkanı Yapacağız”

Başkan Mevlüt Or, parti binasında düzenlediği basın toplantısında gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

Başkan Or, açıklamasında, İYİ Parti’yi Elazığ’da çok daha iyi noktalara taşıyabilmek için yoğun çaba göstereceklerini belirterek; “Bizler bu yola çıktığımızda Elâzığ’da İyi Partiyi nasıl yüceltebiliriz diye hedeflerimizi belirledik arkadaşlarımızla istişare yaptık. İnanın Elâzığ’da İyi Partiyi herkes görecek ve duyacak önümüzdeki seçimlerde başarıyı sağlayacağız insanlarımızın ayaklarına giderek gezmedik yer bırakmayacağız. Bizler çalışma yapmaya hazırız. Elâzığ’da İyi Partinin nasıl yüceleceğini nasıl şahlanacağının burada sözünü veriyoruz” dedi.

“İYİ PARTİ TEMSİL GÜCÜNÜ ARTTIRDI”

İYİ Parti’nin zor şartlarda kurulduğunu ve engellerle karşılaştığını hatırlatan Mevlüt Or “İyi Parti şimdi her yerde ve her platform da temsil gücünü artırarak yolluna devam ediyor. Şu anda her kapı İyi Parti için açılmıştır. Daha önce bizi ve Genel Başkanımızı fetöcülükle terörle bağdaştıranlar bugün kendileri yerli ve milli diyerek bu iftiraların geri alındığını yani bunun iftira olduğunu ispatladılar” şeklinde konuştu.

“GENEL BAŞKANIMIZI CUMHURBAŞKANI YAPACAĞIZ”

İYİ Partinin yerli, milliyetçi, ülkücü, vatansever ve Atatürk ilke ve inkılaplarına bağlı bir parti olduğunu vurgulayan Başkan Mevlüt Or, “Her şeyden önce İYİ Parti bu ülkeye sahip çıkacaktır. Bu ülke bizim ve herkesin olduğunu bilmesini istiyoruz.” İfadesini kullandı.

İyi Partinin önünün açık olduğunu söyleyen Or, “Önümüzdeki seçimlerde genel başkanımızı cumhurbaşkanı yapacağız. Bundan hiç kimsenin kuşkusu olmasın” dedi.

Üye çalışmalarına devam ettiklerini söyleyen Başkan Or 2020 yılının sonuna kadar 5000 üye kazandıracaklarını ifade etti.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol