Öne Çıkanlar MİLLİ ATLET AYTAR ANILDI KREDİ VE YURTLAR GENEL MÜDÜRÜ ELAZIĞDA 2 RUHSATSIZ TABANCA ELE GEÇİRDİ PERİLER EVİNDE KAYBETTİ Dağoğlu hayatını kaybetti

Bu haber kez okundu.

Gündoğdu; “Bu takım Elazığ’ın takımıdır!”

Gelecek sezon ilimizi TFF 3. Lig’de temsil edecek Elazığ Belediyespor’da yaşanan yönetim değişikliği sonrası Başkan Tuncay Kaymak, 2. Başkan Serkan Gündoğdu ve Teknik Sorumlu Önder Çınar, basın mensuplarıyla bir araya geldi.

TUNCAY KAYMAK; “ELAZIĞLI GENÇLERİMİZE DE ÖNEM VERECEĞİZ.”

Saat 14:00’te Elazığ Belediyespor Kulüp Tesisleri’nde düzenlenen toplantıda ilk olarak konuşan Elazığ Belediyespor FK Başkanı Tuncay Kaymak, “İlimize gücümüz yettiğince hizmet etmeye çalışacağız ve kulübümüzü en iyi yerlere getireceğiz. Futbolcu transferi konusunda çalışmalarımız devam ediyor. Yönetimimiz, teknik ekibimiz bu isimler üzerinde duruyor. Projelerimiz var ancak tabi bunlar zamanla olacak. Güzel şeyler yaşanacak. İlk hedeflerimizden birisi altyapı. Elazığlı gençlerimize de önem vereceğiz” dedi.

SERKAN GÜNDOĞDU; “BU TAKIM ELAZIĞ’IN TAKIMIDIR.

Kulüp olarak bu yıl hedeflerinin ligde kalıcı olmak olduğunu gelecek sezon ayakları yere sağlam bir kulüp olarak hedef koymak istediklerinin altını çizen Elazığ Belediyespor FK 2. Başkanı Serkan Gündoğdu ise açıklamasında şunları söyledi;

“Yönetim olarak 1 yıl önce kurduğumuz Karakoçangücüspor Kulübü olarak spor camiasına girmiştik. Yola çıkarken daha önce de belirttiğimiz gibi hedeflerimizin olduğunu söylemiştik. Elazığ futboluna katacağımız projelerimizin olduğunu, Karakoçan ilçemizi ayaklandırarak bir futbol ilçesi haline dönüştürmeyi düşünmüştük. İlçe halkımıza teşekkür ediyoruz. Karakoçangücü olarak içerideki maçlarda bizleri hiçbir zaman yalnız bırakmadılar. Elazığ Belediye FK’da geçtiğimiz günlerde bir bayrak değişimi oldu ve hayırlı olsun. Başta Elazığ Belediye Başkanı Sayın Şahin Şerifoğulları ve Karakoçan Belediye Başkanı Sayın Ayhan Akbaba’ya teşekkür ediyoruz. Sayın Ahmet Toprak beye de bugüne kadar ki emekleri için kendisine teşekkür ediyoruz. Öncelikle Elazığ Belediyespor Kulübü’nün ismi değişecek. Bu değişiklik farklı söylentilere neden olmasın. Bu Elazığ’ın başarısıdır. Bu takım Elazığ’ın takımıdır. Artık bütün gençlerimize sahip çıkacağız ve yetiştirici bir kulüp olmayı hedefleyeceğiz.”

BİZİM TEKNİK EKİBİMİZE GÜVENİMİZ TAM.

“Bu sezon 9-10 tane Elazığlı genci takımda tutmak istiyoruz. İlerleyen günlerde Elazığspor Kulübü Başkanı Selçuk Öztürk ile görüşme planlayacağız. 2 profesyonel takım olarak ileriye dönük neler yapılabilir ve gelişmeye yönelik neler olabilir konusunda istişareler olacak. Biz bağlayıcı bir kulüp olacağız. ASKF ile toplantı yapacağız. Gelecek vadeden gençleri gözlemleyeceğiz. Kulübümüzün teknik direktörü Önder Çınar, yardımcı antrenör Ender Çınar, diğer yardımcı antrenör Kamil Çetintaş olacak. Maç analiz antrenörü Samet Erdem, kaleci antrenörü Sinan Gerçek. Teknik ekibimiz bu şekilde oluşturuldu. Transferler konusunda resmiyet kazandığında kamuoyuna duyuracağız. Kadromuzda zaten mevcut güvendiğimiz oyuncularımız var. Hak eden oyuncuları takımda tutacağız. Şu anda tesislerimizde 4 tane yurtdışından gelen oyuncumuz bulunuyor. Bizim teknik ekibimize güvenimiz tam.”

AVRUPA’DAN TÜRK OYUNCULARI KULÜBÜMÜZE KAZANDIRMAYI İSTİYORUZ…

“Bundan ötürü teknik ekip bu oyunculara karar verecek. Biz yönetim olarak futbolcu transfer etmiyoruz. Son kararı hocamız veriyor. Mesela 2 oyuncu geldi yurtdışından. Denendi ancak gönderildi. Tuncay Başkanımız da Avrupa Türk futbolunda önemli bir görev yapıyor. Bundan ötürü de Hollanda ve Almanya’ya da kollarımızı uzattık. Bizim hedefimiz 16-17 yaşındaki çocukları bulup, yetiştirmek. Avrupa’dan Türk oyuncuları kulübümüze kazandırmayı istiyoruz. Bu sene ligi tanıyıp, ligde kalıcı olmak istiyoruz. Kesinlikle öncelikli hedefimiz kalıcı olabilmek. Kulübümüzün ismi Elazığ Karakoçan Futbol Kulübü olacak ve böyle devam edecek. Karakoçanspor Kulübü de isim değiştirdi. Ülküşan ve Ayhan başkanımızla görüştük ve kulüplerimizi birleştireceğiz. Bizim pilot takımımız prosedüründe olacak. Sadece o kulübümüz değil bütün amatör takımları böyle düşünüyoruz. Entegreli çalışmamız gerek. Ancak futbol sektöründe ilimizde inanılmaz bir kopukluk var. Bu yüzden bağlayıcı bir kulüp olmayı istiyoruz. Maçlarımızı Elazığ’da yapacağız. İmkanlar sağlanırsa Karakoçan’da maçlarımızı yapacağız.”

ÖNDER ÇINAR; “ELAZIĞ’DA FUTBOL İLERİYE GİDECEKTİR.”

Elazığ Belediyespor FK Teknik Direktörü Önder Çınar ise teknik heyet olarak Elazığ gençlerine önem vereceklerini belirtirken, Elazığ’da futbolun ileriye gideceğini ifade etti.

Çınar; “Yönetim bizi bu göreve layık gördü ve kendilerine teşekkür ediyorum. Pandemi süreci bütün sektörleri olduğu gibi futbolu da etkiledi. En kısa sürede transferlerimizi yapıp yolumuza devam etmek istiyoruz. Transferler konusunda tespit ettiğimiz bir liste ve alternatiflerimiz var. Görüşmelerimiz devam ediyor. Bitirdiğimiz transferlerimiz de var. Sonuçta Elazığ’ın bir kulübüyüz ve gençlerimizi de gözardı edemeyiz. Elazığ gençleri kendilerine inansın ve güvensin. Biz her zaman geçleri takip edeceğiz ve kadromuzda da 10’a yakın genç oyuncumuz bulunacak. Futbolda önemli olan güvendir. Bu güvenli ortamı inşa ettik. Elazığ’da futbol ileriye gidecektir. Buraya gelen oyuncu her konuda rahat edecektir. Bu takımda hak edenler yer bulacaktır. Bu bizim önemli bir fırsat. Elazığ’da yıllardır antrenörlük yapıyoruz. Herkesle iletişimi iyi olan bir insanım. Bütün sac ayaklarıyla bu işi doğru yaparsak, o zaman Elazığ bir futbol şehri olacaktır. Bizim gerçek ve ulaşılabilir hedeflerimiz var. Biz ligde kalıcı olmak istiyoruz ve önümüzdeki sezon da daha büyük hedeflere yürüyeceğiz. Transferlerimizin ardından kamp sürecimiz olacak. 27 Ağustos’ta 1.etap bitiyor. 31 Ağustos’ta ikinci etap kampını Erzurum’da yapacağız. 11 Eylül’de de bu kampımız bitiyor ve lige hazır hale gelmiş olacağız. Gerçekleştirdiğimiz transferler ön libero İsmail Sevindi ve sağ açık Burak Özbakır aramızdalar. Resmileşen transferlerimizi de duyurmaya devam edeceğiz.”şeklinde konuştu.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol