Öne Çıkanlar MİLLİ ATLET AYTAR ANILDI KREDİ VE YURTLAR GENEL MÜDÜRÜ ELAZIĞDA 2 RUHSATSIZ TABANCA ELE GEÇİRDİ PERİLER EVİNDE KAYBETTİ Dağoğlu hayatını kaybetti

Bu haber kez okundu.

Hak Sahipliği İtiraz Sürecinde Son Günler

. Hak sahipliği başvurularının ardından incelemeler tamamlandı ve Elazığ’da ağır hasar raporu verilen 21 bin 601 afetzededen 20 bin 498’i talep ve taahhütname verdi. 13 bin 330’u hak sahibi olurken 5 bin 9’una ise ret verildi.

Orta Hasarlı olan 10 bin 79 afetzededen 4 bin 281’i talep ve taahhütname verdi. 2 bin 878’i hak sahibi olurken, bin 341’i ret edildi. 2 bin 471 ağır hasarlı ahır için 2 bin 47 talep ve taahhütname verildi.

Bin 84 başvuru sahibi hak sahibi olurken 608 kişinin hak sahipliği ret edildi.

YOĞUNLUK YERİNİ, SAKİNLİĞE BIRAKTI

Başvuruları ret edilenler için 21 Ekim tarihinden itibaren başlatılan 15 günlük itiraz süreci devam ediyor. 5 Ekim tarihine kadar devam edecek olan itiraz sürecinde başlardan görülen yoğunluk yerini sakinliğe bıraktı. İtiraz başvurularının alındığı İmam Efendi Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi’ne gelen vatandaşlar, istenen evraklarla itirazlarını iletti.

Hak sahipliği sonuçlarının açıklanmasının ardından başlatılan itiraz sürecinde de sona yaklaşılıyor. 21 Eylül'de başlayan itiraz süreci önümüzdeki hafta başında sona erecek.
 

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol