Öne Çıkanlar BAŞKAN ŞERİFOĞULLARI: YENİ TAZİYEEVİNİ HİZMETE SUNDUK MHP İL BAŞKANI IŞIKVERDEN 19 MAYIS MESAJI ŞEHİT ANNELERİNİ YALNIZ BIRAKMADI BAŞKAN HAVABULUTTAN TEŞEKKÜR MESAJI suriye

Bu haber kez okundu.

Hak Sahipliği Sonuçları Bu Hafta Açıklanacak

13 Ağustos’tan bu yana hafta sonları da dahil olmak üzere gece 24.00’de kadar hummalı bir çalışma yürüten Elazığ AFAD Başkanlığı, 150 günlük bir süreci bulunan hak sahipliği başvurularını, planlanandan yaklaşık 2 ay daha erken bir şekilde açıklamaya hazırlanıyor.

Toplamda 26 bine yakın hak sahipliği başvurusunu, ince eleyip sık dokuyarak detaylı bir şekilde inceleyen Elazığ AFAD Başkanlığı, bu süreçte; Mükerrer başvurular, başvuruda bulunan vatandaşların daha önce herhangi bir afet yardımı alıp-almadığı, yanıltıcı beyanda bulunup-bulunmadığı, kendisi veya eşinin üzerine kayıtlı ikinci bir evi olup olmadığı gibi birçok kriteri kontrol ederek, vatandaşın hak sahibi olup-olamayacağına karar veriyor.

Edinilen bilgilere göre, 26 bin başvurunun önemli bir bölümünün incelendiği ve kalan az sayıdaki başvurunun kontrol işlemlerinin ise hızlı bir şekilde devam ettiği aktarılırken, hak sahipliği pazartesi gününden itibaren kademeli olarak açıklanacak. Bu hafta içerisinde tüm hak sahiplikleri belli olacak.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol