Öne Çıkanlar BAŞKAN ŞERİFOĞULLARI: YENİ TAZİYEEVİNİ HİZMETE SUNDUK MHP İL BAŞKANI IŞIKVERDEN 19 MAYIS MESAJI ŞEHİT ANNELERİNİ YALNIZ BIRAKMADI BAŞKAN HAVABULUTTAN TEŞEKKÜR MESAJI suriye

Bu haber kez okundu.

HATALI  BASIM 10 TL'YE 45 BİN TL FİYAT BİÇTİ

Elazığ'da merkez Ataşehir mahallesinde market işleten Sezgin Öztürk, kasadaki paraları sayarken sağ üst köşesinde 0 olmayan 10 TL banknot gördü.

Bu duruma şaşıran Öztürk, paranın sahte mi hatalı basım mı olup olmadığını öğrenmek için bankaya gitti. Paranın hatalı basım olduğunu öğrenen Öztürk, daha çok heyecanlandı.

Esnaflık hayatı boyunca ilk kez karşılaştığı bu durum karşısında ne yapacağını şaşıran Öztürk, banknotu satmaya karar verdi. Öztürk, 45 Bin TL karşılığında hatalı basım banknotu satmak istediğini söyledi.

"İLK KEZ BÖYLE BİR DURUMLA KARŞILAŞTIM"

Öztürk, "Bir pazar günü dükkanı açtım. Alışverişin ardından öğleden sonra kasayı saymak istedim. Kasayı sayınca paraların içerisinde 10 TL'nin bir sıfırının olmadığını gördüm. Çok şaşırdım. Hemen parayı ayırdım. İnternetten araştırmaya başladım. Çok değerli bir para olduğunu gördüm. Paranın sahte mi hatalı baskı mı olduğunu merak ettim. Bankaya giderek parayı incelettim. Para sahte değildi. Paranın hatalı basım olduğunu öğrendim. İnternette bu tür hatalı basım paraların olduğunu görüyordum. Değerli para olduğunu biliyorduk. Bana da denk geldi. Görünce çok şaşırdım. İlgimizi çekti. İlk kez böyle bir durumla karşılaştım. Parayı sakladım. ilgilenenlere satmak istedim. Nasip kiminse ilk gelen kişiye 45 Bin değerinde satacağım. Nasip kiminse gelip alır." dedi.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol