Öne Çıkanlar Fide Dağıtımına Başlandı BAKANLIK 106 MİLYON LİRA ÖDEME YAPACAK Karantina Yurdu Olarak Belirlendi Gümrük Kaçağı Makaron Ele Geçirildi iç ve dış cephe bakım onarımı yaptırılacaktır

Bu haber kez okundu.

İl Genel Meclisi Başkanından İddialara Cevap!

Şerbet, açıklamasında, Milletvekili Zülfü Demirbağ'ın il genel meclis toplantısından önce bir ziyaret gerçekleştirdiğini ve meclis üyelerini selamladığını ifade etti.

Milletvekili Demirbağ'ın toplantıya başkanlık yaptığı yönündeki iddiaların doğru olmadığını söyleyen Şerbet; "Kamuoyunun malumu olduğu üzere İl Genel Meclisimiz 24.08.2020 günü olağanüstü gündemle toplanarak gündeminde bulunan maddeleri görüşerek karara bağladı. Meclis toplantılarımıza ve çalışmalarımıza olağan seyrinde devam ediyoruz.

Siyasi partilerin temsilcileri istedikleri zaman tüm çalışmalarımıza katılarak katkı sunmaktadırlar. Meclis gurubumuzun 24.08.2020 günü misafiri Elazığ AK Parti Milletvekilimiz Sn. Zülfü Demirbağ olmuştur. Sayın Vekilimiz grubumuzu genel bilgilendirme ve değerlendirme amacıyla ziyaret etmişlerdir.

Milletvekilimiz nezaket örnekliği göstererek salonumuza kadar gelmişken meclisteki arkadaşlara da selam vermek için Genel Kurul Salonumuza geldiler.

Bizler de milletvekilimize ziyaretlerinde eşlik ettik. Tüm bunlar meclis gündemi ve görüşmeler başlamadan yani birleşim başlatılmadan önce yaşanmıştır. B

irleşim Sayın Milletvekilimiz salondan ayrıldıktan sonra gerçekleşmiştir.

Kamuoyunun şunu bilmesini isterim ki; Sn. Milletvekilimiz Zülfü Demirbağ Beyefendinin olağanüstü toplantımıza katılıp başkanlık yaptığı yönündeki iddialar asla doğru değildir.

Bu iddialar eksik bilgiden kaynaklanmaktadır.Meclis milletin temsil yeridir ve milletin vekilinin ziyaretinden daha doğal bir durum olamaz.

Bu tür ziyaretler esnasında bir takım özel durumların oluşması da gayet normaldir.

Önemine binaen kamuoyunu bilgilendirmek istedim." ifadelerini kullandı.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol