Öne Çıkanlar elazığyerelhaber yenıufuk yeniufuk gazetesi DEPREM teşekkür İstanbul

Bu haber kez okundu.

İşçilerin Bayram Öncesi İl Dışına Çıkmaları Yasaklandı

İl Hıfzıssıhha Meclisi, Vali Çetin Oktay Kaldırım Başkanlığında toplandı.  Toplantıda, Koronavirüse karşı alınacak tedbirlerin görüşüldü.

 
Toplantıda alınan karar gereği, başka illerden İlimize, başta taahhüt ve inşaat olmak üzere  çeşitli sektörlerde çalışmak amacıyla gelen işçi ve çalışanların Ramazan Bayramı öncesi il dışına çıkmalarının zorunlu ve istisnai haller dışında yasaklanmasına, bu karara rağmen herhangi bir şekilde Ramazan Bayramını illerinde geçirmek için gidenlerin şehrimize tekrar girişlerine izin verildi.
Karar, Toplu Konut İdaresi Başkanlığına (TOKİ) ve bütün işçi çalıştıran yerlerde tebliğ edildi. href="https://www.telefondahatti.info" title="Yetişkin Sohbet Hattı">Yetişkin Sohbet Hattı deneyimini yaşayıp 7/24 arayabileceğiniz i Azgın Kadınları tanıyın.


Karara uymayanlar hakkında 1593 sayılı Umumi Hıfzıssıhha Kanununun 282. maddesi uyarınca her ihlal için 3.150 TL idari para cezası uygulanmasına, konusu suç teşkil eden davranışlara ilişkin 5237 sayılı Türk Ceza Kanununun 195. maddesi kapsamında gerekli adli işlemlerin başlatılmasına oy birliği ile karar verildi.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol