Öne Çıkanlar EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ SUÇLULARA GÖZ AÇTIRMIYOR elazığ şahinşerifoğlu GAKGODAN MESUTU YOK 20 ELAZIĞ ATAĞI HAZIRLIKLARINI TAMAMLADI

Bu haber kez okundu.

İYİ Parti'de Neler Oluyor?

Parti'de üst düzey görevlerde bulunan eski milletvekili Yavuz Temizer hakkında iddialarda bulundu.

Or, bir önceki dönem il başkanlığından istifa etme nedeninin Yavuz Temizer olduğunu ifade ederek, Temizer'in kendinisine tehdit içerikli mesaj attığını söyledi.

Yavuz Temizer'in siyaseti şahsi emelleri doğrultusunda kullandığını söyleyen Mevlüt Or, şu açıklamalarda bulundu: "İYİ Parti 2’nci Olağan Kurultayımızı büyük bir katılım ve coşkulu bir kutlamayla gerçekleştirdik.

Bizler bu büyük mücadelenin neferleri olarak her zaman Sn.Genel Başkanımızın emrinde ve ülkemizin, milletimizin ülkü, ideal ve hayalleri doğrultusunda hareket ettik.

Her zaman siyasetin dürüst, onurlu ve şahsiyetli yapılmasını, partimizin temel ilke ve prensiplerine bağlı kalarak yürüttük ve yürütmeye devam edeceğiz.

Ancak; İYİ Parti kadrolarını bir merdiven gibi gören kişilikler yüzünden partimiz kirlenmekte, amaçlar saptırılmaktadır.

Bizler asla bu tür müdahalelere izin vermeyeceğiz.

Elazığ İYİ Parti İl Başkanı olarak daha önce de bu görevi yürüttüğüm dönemlerde birilerinin emir ve yönlendirmeleri ile değil, Sn.Genel Başkanımız Meral AKŞENER hanımefendinin emirleri doğrultusunda hareket edip, parti ilkelerini ihlal edecek hiçbir çalışmanın içerisinde olmadım.

Üzerime atılan haksız ithamlar sonucu, partime daha fazla zarar vermemek adına istifa edip, İl Başkanlığı görevimden ayrıldım. Bu istifamda şahsi emel ve isteklerine ortak olmadığım, Sn. Yavuz TEMİZER beyin rolü büyüktür.

Önceki dönem İl Başkanlığı sürecinde, halen şahsi cep telefonumda kayıtlı bulunan 19 Şubat 2019 tarihli, “bunu senin yanına bırakırsam adam değilim” mesajı, tehdit içerikli olup, siyaseti şahsi emelleri doğrultusunda kullanmıştır.

Elazığ halkı ve kamuoyu bilmelidir ki; Sn. Genel Başkanımızın talimatı ile demokratik bir kongre ve seçim süreci geçirmiş olup, Elazığ delegelerinin tercih ve teveccühü ile yeniden İl Başkanlığı görevini kazandım.

İl Başkanı demek, bir ilin UÇ BEYİ!, İYİ Partinin yetkilisi ve yönetimi ile beraber tek sorumlu kişisi demektir. Sn.Yavuz TEMİZER beyefendinin, GİK seçimi sonrası ortaya attığı asılsız iddialar ve bu iddiaların ortasına Sn.Koray AYDIN’ı yerleştirmek, Genel Merkezimizi ve Genel Başkanımız ile Üst Kurul Delegeleri ve GİK adaylarımızı karalamaktan ve partimize zarar vermekten başka bir şey değildir.

Elazığ halkı da, Sn.Yavuz TEMİZER hakkındaki olumsuz düşüncelerini gerek partimiz kanalıyla, gerek dış mecralarda her fırsatta beyan etmektedir.

Bu olumsuz tablo, ilimiz ve İYİ Parti teşkilatı olarak hoş karşılanmamakla beraber , şahsi çıkarların parti menfaati üzerinde tutulması hiçbir ahlaki ve etik kural ile bağdaşmamaktadır.

Siyasetin terbiyeli şahsiyetli kişilikli, ve donanımlı yapılması gerektiği gibi, İYİ Parti’yi temsil eden kişilerin de, görev verilmediği takdirde veya demokratik seçimle göreve gelmemesi halinde, toplumun ahlaki değerlerini hiçe sayması, söz ve tehditkar tavır takınmaları siyasi adap ve politik arenada yerini bulmamaktadır.

Bizim İYİ Parti Elazığ İl Başkanı ve Yönetimi olarak tek amacımız, milletimizin refahı, devletimizin devamı için Sn.Meral AKŞENER’i Cumhurbaşkanı yaparak, Güçlendirilmiş Parlementer Sisteme geçiş adımlarını atmak ve ilelebet Vatan, Millet, Bayrak sevdamızı yaşatmaktır."

Anahtar Kelimeler:
İYİ Partide Neler Oluyor?

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol